GLIDA RUNT, HÄNGA RUNT, LÅNA PENGAR
Sista bilden alltså, finn ett fel typ haha. Bilderna snodda av Elin ifrån lördagens festligheter.
Jag tycker Elins nyårslöfte är ganska så najs; att kolla på alla de klassiska filmer hon inte har sett innan.
Jag som är den där klassiska filmnörden tyckte att det var synd och skam att ha en bästa kompis som inte ens hade sett Sagan om ringen filmen som är ett mästerverk i sig. Så, sagt och gjort blev det den filmen igår och bara massa skitsnack som vi råkar vara mästare i.
LIPSTICK
Drog till min fina pappa i måndags. Åkte också in till stan för att kolla mellandagsrean och trängas med alla människor men det var bara att gilla läget. Investerade bara i ett perfekt rött läppstift. Nu ska jag gå igenom de bloggar jag har missat under några dagars frånvaro ifrån datorn.
MIN BÄSTA VÄN
dag 06 - min bästa vän
Jag tror de flesta vet vilket namn som kommer att skrivas här. Japp, Elin Andersson.
Hon började i vår klass när jag gick 6:an. Först tyckte jag att hon var lustig samtidigt som jag var avundsjuk på henne då hon drog skämt hela tiden och blev så småningom klassens pajas, vilket alltid hade varit min roll. Vi hamnade i samma klass när vi skulle börja 7:an och jag brydde mig inte så mycket, tyckte bara att det skulle bli roligt och att jag antagligen skulle få lite mer skratt med henne bredvid mig vid skolbänken varje dag. Till slut blev det som så att jag, Elin och Tobbe umgicks jämt jämt jämt och vi alla tre blev bästa vänner. Och det där har ökat för varje dag som går. Elin är min andra halva, bokstavligt talat. Det är läskigt hur lika våra hjärnor är, hur samspelta vi är. Vi har samma humor som är ganska internt och som de flesta inte förstår sig på. Vi tjaffsar jävligt ofta, praktiskt taget varje dag, men det är det värt. Definitivt. Hon är den finaste människan jag vet och som alltid vill alla väl och vill alltid hjälpa till genom att säga sitt. Vi har upplevt sjukt mycket tillsammans vilket har gjort att jag har tusentals fina minnen att se tillbaka till och le åt. Hon är den människa jag vet kommer alltid finnas där för mig. Hon är min bästa vän och jag älskar henne.