BEROENDE AV FACEBOOK, MOI?
ph/för några timmar sedan på elin jenny & emmy.
Okej, nu fanimej är det dags att få det nerskrivet på min blogg.
Läget är som så att jag har blivit beroende av facebook!! Har nu länge förnekat det men det är sanningen mina vänner. Kom på mig själv att tänka när jag höll på att packa "nej nu tar jag en paus så jag kan gå in på facebook och se vad alla andra gör för tillfället". DÅ, är man besatt. Så nu får facebook hamna på min beroendelista, fast det toppar ändå inte vänner kaffe & twilight hehe.
Nej, om man kanske skulle gå in på facebook igen och sedan packa vidare.
Förhoppningsvis uppdaterar jag lite senare eftersom det inte blir något de kommande dagarna.
PUSSS
OH LOVE
två grejer som blev inköpta igår, en bikini som var ett jävligt viktigt köp då min gamla inte täcker så mycket medans linnet kanske inte var så jätte viktigt att köpa men gillar den. Skön snygga & billig!
Förresten kanske jag ska skriva något om det alla i vår kommun pratar om för tillfället, nämligen att hultsfredsfestivalen ska läggas ner.  Men har faktiskt inga större åsikter om det, bara att det var en jävla dålig stil att ställa in den en vecka innan det börjar. adjöss med musikkommunen!
KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET
Igår drog jag & syrran till Växjö och såg då förhandsvisningen av Eclipse och hörrni, den var helt jävla underbar!
Edward var lika snygg som alltid, Jacob hade lika fina magmuskler som på new moon och Bellas pappa Charlie var lika jävla rolig som alltid och såå mycket mer..
Jag lovar att jag satt med öppen mun under hela filmen haha. Ja, det är inte bara den bästa twilightfilmen av de alla utan även den bästa film jag någonsin har sett och jag har sett jävligt många ska jag säga er.
Nej, ska klä på mig lite så drar jag till hesjön med lite vänner för grill & chill.
later