IF SHE WAS AWAY
Okej, turen har inte varit på min sida under dessa dagar om vi ska snacka klarspråk. Lägenheten var gul så det måste ändras, jag tappade bort mina glasögon, mitt CSN-bidrag har inte dykt upp och internetuppkopplingen är obefintlig. Nu sitter jag iallafall i skolan och dricker kaffe, jag har inga föreläsningar idag. Jag ska snart cykla hem till lägenheten och käka lite frukost. Magen kurrar och det ekar här i cafeterian. Ingen bra kombo. Klicka här för jävligt bra musik.
UNDER BAR STJÄRNHIMMEL LIGGER VI
Igårnatt tog jag och Elin med oss teh, ljus, ost & kex och varsin sovsäck för att entra fotbollsplanen. Där låg vi någon timma eller två med musik ifrån mobilen, där vi pratade lite om livet. Annars låg vi bara tysta och beundrade stjärnhimlen. Ja, det var banne mig ett sådant där ögonblick man känner att man lever och att man har världens bästa vän bredvid sin sida.
KALMAR
Det shoppades ju lite i kalmar idag. Betoning på lite, då jag inte har någon jävla aning om vad exakt det är jag ska köpa på IKEA eftersom jag inte har fått se en glimt på min lilla 1:a i Borlänge än. Därför shoppar jag lite i blindo. Annars väldigt mysig dag med syrran. Vi visar vår kärlek allt för sällan min tvilling och jag, men hon vet att jag älskar henne mest av allt.