BRORSAN 21 ÅR
Idag fyller min storebror Sebastian 21 år. Han är nog världens envisaste människa och ska alltid ha rätt om allting. Han är en av de människor i mitt liv jag kan reta gallfeber på och vet vilken knapp han ska trycka på för att göra mig ännu mer arg. Han har väldigt barnslig humor och tycker att Edvin i full frys är asrolig. Jag hatar att sitta och kolla på film med honom för han säger alltid alla repliker i förväg. Han är bäst på sagan om ringen-replikerna och är väldigt stolt över den egenskapen. Sebbe äter inget smör på mackan och hatar all form av sås i maten. Jag har alltid tyckt att han äter roligt för han får till något ljud när han äter som jag brukar reta honom för.
Han älskar ordspråk och lever sitt liv igenom dem. Han hatar även orättvisor mot folk som inte förtjänar det. Trots att Sebbe brukar mucka med både mig och Becks så är han väldigt överbeskyddande av oss. Ingen får göra hans småsystrar illa. Trots att jag kan bli så jävla arg på honom så älskar jag honom extremt mycket och ser upp till honom på många sätt. Grattis brorsan, hoppas du har det världsbäst i Ayia Napa!!
WANTED
Lite såhär hade varit grymt att gå klädd, men då min plånbok ekar för fullt så får jag vänta till kommande
framtid med att shoppa. Idag har jag bara ägnat dagen att studera Gerard Butlers snygghet i olika filmer.
Ha de gött!
STOCKHOLM
Det har varit underbara dagar i Stockholm, som alltid när jag befinner mig i den staden. Vi har sett den nya harry potter-filmen och den är så jäkla bra som alla säger och nu är ens barndom officiellt över. Vi har spenderat timmar på gröna lund där mormor slösat pengar genom att ha försökt vinna kexchoklad och jag har skrikit åt Rebecca att jag ska döda henne för att jag blev tvungen att åka höjdskräcken med henne och moster. Vi har även varit ute i skärgården och åkt i Anna och Robbans båt och grillade. Avslutat det hela med sconesmys i natten och kollat utsikten ifrån moster och hennes sambos nya lägenhet. Åh Stockholm.