BUT IT'S OVER NOW
Medans facebook flödar av statusuppdateringar om metro hit och metro dit så har vi istället spelat spel med Polly (minstingen i huset, världens sötaste) blivit bjudna på älgkött av våra hyresvärdar och kollat på norska bröderna lejonhjärta. Jag känner inte att jag måste ge någon längre förklaring till varför det var roligare att se på norska bröderna lejonhjärta än svenska. Bara det att Skorpan kallades Kavring säger ju allt tycker jag. En bra kväll i Harestua om jag får säga det själv.
NEW GIRL
Igår började jag och Elin kolla på tv-serien "new girl" med Zooey Deschanel. Vi har redan hunnit se flera avsnitt. Det handlar om en tjej som heter Jess, en nybliven singel som flyttar in hos tre killar. Hur jävla bra som helst. Så, ett måste om ni har humor. Kolla bara in trailern så förstår ni vad jag menar.
SISTA CV:t UTDELAT.

Idag var vi inne och lämnade ut våra sista CV:n. Håller våra tummar på ett jobb, annars måste vi använda våra tågbiljetter som vi köpte för någon dag sedan och åka hem på onsdag då vi har varit här i en en månad. Cashen börjar nämligen lida mot sitt slut, tyvärr. Hittade iallafall dessa brillor på h&m för en billig peng (trots den dyra norska valutan, jag vet) och jag var tvungen att köpa dem, med rädslan av att de kanske inte finns i Sverige (jag skulle kunna skriva en hel bok om bra ursäkter när man ska köpa något man vill ha). Nu ligger vi iallafall däckade i sängarna och lyssnar på musik. Ha en härlig fredagskväll!