rödbetssallad med chevre och honung

ElLyS rÖdBeTsSalLaD 2.0
 
Ca 5 rödbetor (helst så många som möjligt bara för att de är så FRUKTANSVÄRT goda!)
Matvete
spenat
syltad rödlök (googla!)
valnötter
balsamvinäger
olivolja
havssalt
chévreost
honung
 
Koka upp rödbetorna. Dessa tar ett bra tag så gör det tidigt. Därefter kokar du upp matvete.
När allt är färdigkokat så lägg upp det i en stor skål så blandar ni det med spenat och
syltad rödlök. Häll i valfri mängd med valnötter och stek i en torr stekpanna i någon minut. Häll
på valnötterna i salladen tillsammans med lite olivolja, balsamvinäger och havssalt.
Till sist smular ni över chevreosten och ringla honung över denna fantastiska skapelse.
 
Et voilá, les dinner is complete!
 
 
 
Mat
0 kommentarer