Massa klipp från youtube

 Hej!
 
Nu tänkte jag att det var dags för lite klipp från youtube som jag tycker om. 
 Vi börjar med det senaste. GQ har ett segment på deras youtube att bjuda in skådisar som får prata om alla deras kändaste roller. I denna pratar Nicholas Hoult om sina insatser i de olika filmer och serier han har varit med i. Jag har ju älskat det mesta han har varit med i sedan jag såg Skins för första gången och han spelade Tony. Tips på om ni gillar att se skådisar berätta deras egna tankar kring filmer de varit med i. 
 
 En filmscen vare här. Denna är ifrån A star is born. Jag tyckte det var lite udda att Sam Elliott (som spelade storebrorsan) var nominerad till en oscar då jag tyckte att det fanns andra skådisar som hade presterat bättre. Men efter att att kollat om denna scen ändrar jag mig. Jag tycker denna scen är SÅ jävla bra. Den känns rejält i hjärtat. 
 
 
 Om jag vill gråta en liten skvätt återkommer jag alltid till denna scen i Peter Pan. Pojken som aldrig växer upp..
 
I detta klipp åker Jill Johnson och Joel Alme till ett amerikanskt fängelse och uppträder. Det är så jävla starkt att se detta, tuffa brottslingar som bryter ihop lyssnandes igenkännande på musik.
Det påminnde mig också hur otroligt DUKTIG Jill och framförallt Joel är. 
 
 Detta är ett annat sångklipp men denna gång med den helt otroliga Sia. Det finns ingen som sjunger som Sia. Hennes röst är så himla unik. I detta klipp är hon med Kanye Wests kör och sjunger sin låt. Jag är inte troende men alltså dessa körer är så fantastiska?! Det känns som att det ligger så mycket känsla och kärlek när de sjunger och då kvittar det om man tror på en gud eller inte, sång ÄR gemenskap. 
 
 Om ni var som mig som kom hem från skolan och tittade på antingen the hills eller the city rekommenderar er jag att titta på när Whitney Port tittar på the city tillsammans med sin man. Det är roligt att höra Whitney berätta lite "behind the scenes"-fakta och hennes man är så jävla rolig och lägger perfekta småkommentarer. 
 
 
 Detta är nörderi på hög nivå. I detta klipp pratar de människorna som skrev manus åt the office. Mycket intressant att höra!
 Påtal om the office så måste jag också lägga in detta klipp från parks and recreation. De gjorde ju en liten återträff där de bl.a. sjunger denna klassiker. Älskar det!
 
 
 Jag måste ha med Tom Holland i en video. Det är bara ett måste. Om jag hade varit tonåring hade jag lätt haft honom som kändiscrush. Nu tycker jag istället att han är en otrolig underhållande liten grabb. Han är ju spiderman för fasen? I denna får han testa olika "snacks" ifrån England och USA. 
 
 Little Britain var en av min mosters favoritserier när jag var liten. Hon tipsade alltid om denna och jag tyckte verkligen inte det var roligt, men jag såg upp till henne så mycket så jag låtsades som att jag tyckte om det haha, vilket tönt men också SÅ typiskt mig. Iallafall så kollade jag om serien för några år sedan och tyckte den var SÅ rolig?! Jag behövde bara bli lite äldre för att uppskatta humorn antar jag ;) För några veckor sedan gjorde skådisarna detta klipp där de spelade sina kända roller ifrån serien och det var så himla roligt. Brittisk humor är fasen bäst. 
 
 Jag har kommit att bli ett Filip Dikmen-fan. Jag låg en hel kväll och bara tittade på massa youtubeklipp med honom och grät av skratt. Tycker han är svinrolig. Speciellt i detta klipp när Lisa Anckarman ska styla honom haha. 
 
 Jag återkommer ALLTID till klipp ifrån fleabag. Det kvittar hur många gånger jag har sett detta, det är fortfarande lika roligt och bra. Detta är ihopklipp när prästen är relaterbar. 
 
 Seth Meyer gör en parodi med titeln "white savior" där han porträtterar en vit man som i olika situationer "ska göra något bra för de svarta" och tror att det han gör är något HELT fantastikt.  Folk borde se denna, för trots att det görs med humor är detta så sant!
 
 
 Vi avslutar med detta korta klipp från tv-serien Hercules där denna skådis skriker ut ordet "DISAPPOINTED". Det ordet stod i hans manus vilket innebar att han skulle se besviken ut, men han tolkade det som att han skulle ropa ut det haha. 
 
Det var allt från mig. Ha det fint!
 
0 kommentarer