dagar i juli

Hej!
 
 
Nu var det återigen dags för ett blogginlägg såhär en månad senare, återigen. 
Så var beredd på ett långt inlägg även denna gång. 
 
För några veckor sedan så frågade Jenny om jag ville följa med henne och David på loppis, vilket jag ville. Jag hittade dessa whiskeyglas som jag blev mycket nöjd över. Eller ja det behöver nödvändigtvis inte drickas whiskey ur dem, men tycker om dem. 
För ca 3 veckor sedan fick jag äntligen träffa Becks. Vi hade inte setts sedan i oktober, vilket innebar att jag inte har fått krama henne på 9 månader. Ett rekord som jag inte gillar överhuvudtaget, men så har det fått bli. Det blev tårar och kramar på flygplatsen.
På kvällen mötte vi upp Jenny och Elin. Vi köpte med oss picknickmat och drog oss mot gamla stan här i Kalmar. 
Vi skulle nämligen gå på utomhusbio, the notebook. Mycket mysigt och det var märkligt att se så många människor på ett och samma ställe sedan pandemins början. Så knäppt egentligen att det kändes knäppt?!
 
Becks tyckte det behövdes köpa en till fläkt då min lilla lägenhet var OLIDELIGT VARM.
Jag höll med.
 
Är det inte lite meme-vibe med denna bild? Eller?
Spenderade en dag med mamma, Becks och Sebbe vilket var väldigt härligt <3
 
Jag och Becks åkte ut mot Värsnäs en dag och mötte upp Jenny, David, Elin och Oskar. Där spenderade vi dagen med att sola, bada länge, lösa korsord och bara njöt av tillvaron. Det behövs verkligen inte mer för att få mig glad i själen. 
En kväll åkte vi över till Öland då Becks sades vara tvungen att käka kroppkakor. De ska självklart ätas med grädde och lingonsylt, inget mer eller mindre!!
Ja och jag jobbar ju såklart varje dag. Jag trivs bra vilket har varit skönt och det är så knäppt att tänka att detta är mitt sista sommarjobb? För övrigt; tack och lov för tajts. Det kan vara det fulaste som finns men ack så skönt i denna sommarvärme som har varit. 
En annan kväll åkte vi mot Silverdalen där mamma och Tobbe bjöd på mat. 
Och en annan kväll åkte jag och Becks till Oskarshamn för att hänga med familjen Erlandsson. Vi badade, åt god pasta och spelade spel. Det var så mysigt att få träffa Vickan också och dessutom träffa hennes Selma som bara var ett halvår sist jag träffade henne. 
Elin, Jenny, Becks och jag spelade en padelmatch (ja, jag har börjat älska padel?!!) och efteråt gick vi och käkade på Loccos och avslutade med en churro. 
Förra fredagen efter jobbet åkte vi till Slagdala, vilket har nu blivit vår sommartradition. En mycket härlig sådan. På kvällen hade vi delat in oss två och två och gjorde varsin drink. Här hade vi precis druckit upp Bea och Kristins drink med mangosorbet. Jag och Becks gjorde en moscow mule, dock blev den för spritig men annars god. 
Lugnet som infinner sig varje gång man kommer hit är ofrånkomligt. Älskar det. 
Att borsta tänderna ihop utomhus har ju något, det har det. 
Förra året fick vi ju inte bra väder, men det kompenserades detta år med sol. Så dagen spenderades på bryggan med sol och bad hela dagen. Och pasta pesto-paus.
På kvällen grillade vi bl.a. lax och färskpotatis. Mycket gott.
Och vi var vakna natten lång och spelade diverse spel. Ett måste i detta gäng.
Söndagen spenderades också på bryggan i några timmar innan vi begav oss hemåt. En mycket mycket bra helg.
Innan vi åkte hemåt hälsade vi på farmor för att fika och prata lite. Det var så mysigt att få träffa henne.
När vi kom hem på söndagen var det bara snabbt vidare mot Öland där vi skulle spela en padel-match med Sebbe och Rebecka. Som sagt, man är verkligen inget proffs överhuvudtaget men jag tycker det är så himla kul att spela. Jag är ju ingen träningstjej som gillar gym och liknande, men bollsporter gillar jag verkligen.
Det var dags för sista kvällen med Becks innan hon skulle åka hem till Umeå igen efter 1 och en halv vecka hos mig. Vi hade även sällskap av Bosse vilket såklart var mysigt det också. Vi tog det bara väldigt lugnt genom att käka tacos och titta på film.
 
I onsdags kom Bea till Kalmar för att hänga med mig och Elin. Vi, tillsammans med Oskar spelade padel och sedan åkte vi hem för att käka sushi och umgås resten av kvällen. 
Och denna bild är tagen från idag när jag var iväg för att köpa en ny mobil (hejdå huawei och hej igen iphone) och hämtade även Bosse som jag ska ha över natten. Idag är det dessutom Sebbes födelsedag så hipp hipp hurra till min kärbror som fyller 31 år <3
 
OJ nu är jag helt slut. Detta inlägg blev vääldigt långt. Ha det fint!
0 kommentarer