Livet på senaste

Hej!
 
 
Det var ett tag sedan, ungefär två månader sedan. Tror det är min längsta paus någonsin sedan jag startade upp denna blogg? Det har inte varit ett medvetet val, men jag uppdaterar här när jag känner för det. Så som det alltid har varit egentligen, men ännu mer nu faktiskt. Låt oss gå igenom dessa två månader då genom min mobil. 
 
I början av december (den andra december för att vara specifik ;) )gick jag och Jenny på en liten julmarknad. Vi hittade inget speciellt, men det är alltid en mysig stämning på dessa marknader. Lite glögg och någon slags mjuk pepparkaka förtärdes i snön. 
En viktig traditon som jag gör varje år är att gå på mammas julkonsert. Det är lika vackert varje gång och speciellt när de går in till låten Koppången. Gåshud. Detta år fick jag med mig Bea som sällskap också vilket var extra mysigt.
Ungefär ända sedan Elin berättade att hon var gravid har jag gjort en mobil till bebisen, vilket nu är Edda. Lite havstema blev det. Föräldrar blev glada med julklappen och även Edda (bild längre ner i detta inlägg). Det var mysigt att sitta och nåltova lite ibland när man kollat på något tv-program. 
Innan jul skulle vi göra varsitt julgodis på jobbet inne i personalrummet. Mitt blev lite misslyckat, men skrev denna lapp för att de som inte var så nöjda med sitt godis ändå skulle känna lite glädje i att det fanns värre ;)
 
Jag jobbade färdigt min sista dag på jobbet innan lite jullov och tog min packning och körde till Hultsfred för att hänga med bästa vänner. Vi åt lite och körde paketleken. Senare på kvällen lekte vi maffia, vilket vi brukar göra, men denna gång skrattade jag så mycket att jag höll på att kissa på mig haha. Ett minne jag kommer se tillbaka till med mycket glädje <3
Nu är det dags för julafton. Familjemedlemmar möttes upp i Ingrids hus för att fira jul ihop.
 
Jag och Becks hade fixat iordning ett bäst i test. Vi brukar alltid göra någon slags femkamp som Anna brukar ha fixat, men iår fixade vi det istället. Så det gjorde vi under kvällen samt öppnade paket såklart, tittade på kalle anka, åt mer mat osv. En väldigt fin och mysig julafton med familjen. Mer kan man inte begära <3
På juldagen åkte vi till hesjön för att grilla korv och spendera några timmar utomhus. Det blåste och regnade, men trots det var det ändå härligt. 
 
På kvällen spelade vi spel (och körde armbrottning tydligen?) hängde och tittade vi på anastasia som är en av mina favvofilmer som barn och som jag är så glad att Nora och Lovisa älskar också. 
 
Det var nyår men det var en pissig sådan på grund av att jag var hundvakt åt Bosse som mådde jättedåligt och jag satt bara och grät hela kvällen ungefär. Tyvärr. Så inga bilder därifrån utan det får bli dagen efter när jag och Jenny åkte ut till Bäckebo. Jag hade inte varit där sedan tidigt i höstas så det var kul att få köra ut dit igen. Anledningen var att vi skulle få träffa Edda. Jag har ju redan träffat henne två gånger innan, men då var det på sjukhuset och det var en märklig upplevelse bara i sig. Denna gång var det mer "på riktigt". Fick även hålla i henne vilket var såå mysigt. Vi pratar ju på facetime varje dag men det är ju en annan sak att få träffas irl. En fin eftermiddag där vi åt sushi, gosade med Edda och bara umgicks som vanligt. 
 
 
Förra helgen åkte jag, Johanna, Bea och Jenny mot Stockholm. På hotellet mötte vi upp även Becks och hela gänget var samlade. Vi kom fram sent på kvällen så vi gick nästan och la oss direkt. Dagen efter åkte jag, Becks och Jenny till vasamuseét efter att vi alla åt en god hotellfrukost. Vi var där några timmar innan vi åt lite lunch i form av oteroliga bagels. 
På kvällen fixade vi iordning oss och hade en liten förfest på hotellrummet. Vi hade ju åkt till Stockholm för att fira den fantastiska Kristin som har fyllt 30 år. Vi gick mot stället där vi skulle vara.
 
Vad bra att jag inte har någon bild på själva födelsedagsbarnet förutom denna ovan och man ser henne bakifrån haha. Men iallafall så åt vi god pizza och drack god öl och det bjöds på roliga lekar och härliga möten med nya människor som är viktiga i Kristins liv. Det är alltid roligt när olika sammanhang få träffas och det vi har gemensamt är denna fantastiska tjeja. Grattis igen på 30-årsdagen fina du. Dagen efter mådde jag PISS. Jag tror inte jag har mått så dåligt på flera år. Tack för att detta inte sker varje helg. 
Edda uppskattar mobilen jag har gjort och ingen i världen är gladare för det än jag. Tydligen är sköldpaddan väldigt poppis. Lilla hjärtat <3
 
 
Nu till något väldigt jobbigt. Något som har slitit isär mitt hjärta. Jag skrev ju att Bosse inte mådde bra under nyårsafton och detta har ju skett successivt framförallt detta senaste halvår. Den 3:e januari fick han somna in. Jag är superledsen över detta då det känns som att mina bästa vän inte finns mer. Han betydde så oerhört mycket för mig i mitt liv och gav så mycket till mig. En hunds kärlek är så villkorslöst på så många plan. Människor är svårare, men har man en hunds kärlek kan man leva på det för evigt. Jag älskar dig så mycket Bosse och jag hoppas att vart du än är att du får spendera din tid med att äta jättemycket ostbågar och vara utomhus länge och gå runt och upptäcka världen genom din nos och dina ögon, då det var det bästa du visste <3
 
 
Ha det fint!
1 kommentar