vad jag gör om dagarna

Hej!
 
Hoppas folk mår bra?
 
Det kanske är jättetråkigt att läsa ett blogginlägg under corona då man inte GÖR NÅGOT. Men jag tänker att jag fortsätter lägga upp inlägg mestdels för min egen skull för att kunna titta tillbaka i framtiden och se vad jag hade för mig under pandemin. Det kan ju både vara deppigt och kul på samma gång tänker jag. Så även om inläggen inte är så innehållsrika så får det duga än så länge.
 
Printscreenade Elsa Billgren då jag tyckte hennes kläder var superfina och det är exakt såhär jag också vill gå klädd. Klumpiga loafers och en beige fin kappa. 
En annan printscreening är ifrån Will Smiths instagram. Jag skulle verkligen vilja göra något liknande men tyvärr är min huawei-mobil utformad på annat sätt så kan bli svårt. Var det många som tittade på Men in black? Vi hade andra filmen och den nötades även om det inte var en superfavorit. Jag älskade när utomjordingarna tar bort sin människoklädsel när de är på posten. Vänta ska leta upp scenen för detta låter mer obehagligt än vad det är....
 
 Sådär. Enjoy!
 
Förresten påtal om Will Smith. Jag tittade på fresh prince in bel air reunion häromdagen och grät floder, speciellt när de satt och tittade på klipp från James Avery aka uncle Phil. Älskade denna serie som ung och kan fortfarande kolla igenom serien lite då och då. 
Jag var tvungen att printscreena detta också ifrån min snapchatgrupp med mina vänner. Fick mig att skratta högt. 
Jag har ätit pasta, likt resterande av Sveriges befolkning. En pasta är ju alltid pasta. Denna med ugnsbakad fetaost och tomater med basilika är min nya favorit. Googla för det enkla receptet. 
En dag när jag skulle hämta ut ett paket och stod och väntade på bussen vid skolan var jag tvungen att ta detta kort för att jag ska kunna kolla tillbaka på denna tid och inse hur sjukt det är att dessa skyltar behövdes. 
Jag fick en bild på min moster och kusiner som satt och myste framför deras öppna brasa hemma i Stockholm och hade det mysigt. Jag ville inte vara sämre och skickade denna bild tillbaka. Sicken humorist jag är ;)) (Det är en sojakorv för er som ej ser)
Jag hade tråkigt en kväll och rensade massa kläder och tog massa bilder på diverse outfits och skickade till mina vänner som fick rösta på deras favoriter. Dessa två var det inte. 
The golden hour när den är som bäst. Är tokig i detta ljus. Jag kan ju slå vad om att jag har liknande bilder i mängder i min mobil.
Eller också selfies i dessa ljus. Älskar allvarsamheten (?) jag har. 
En annan sak man kan göra i dessa tider är att rensa papper. Herregud vad mycket papper man har sedan fleeera år tillbaka. Jag gjorde en REJÄL utrensning vilket var så himla skönt för knoppen. Jag hittade bl.a. ett gammalt arbete ifrån tiden när jag pluggade genus och satt och skrattade åt mina, nårgorlunda pretentiösa svar. Denna ovan är verkligen inte så farlig i jämförelse med andra haha. 
Men det var iallafall roligt att läsa lite om mina tankar som jag hade innan kursens start och hur annorlunda jag tänkte kring det här med kön och normer och ifrågasättandet. Jag är så glad att jag läste den kursen för det var verkligen utvecklande för mig. Fler borde göra det. 
En dag åkte jag och Elin ut till Värsnäs och gick en långpromenad. Inte det roligaste jag vet, men det var skönt att komma ut lite i skogen och få prata med sin bästis. På kvällen umgicks jag med henne och Jenny <3
Gjorde hemmagjord pizza blanco med rödlök, portabellosvamp och mozarella som var himelsk. Inser att jag föredrar pizza blanco framför vanlig med tomatsås. Sorry för en aning ofräsch bild men detta är sanningen hörrni, pizza bör ätas med handen. 
Igår var det ju första advent och då skulle man självklart tända det första ljuset. Jag har verkligen sett fram emot december månad då det känns som att det kommer bli en välbehövlig varm kram med julfilmer och julkalendrar som ska tittas på, julmust som ska drickas, julmusik som ska lyssnas på och saffran i mängder som man ska äta. 
Imorse åkte jag iväg till Sally för att ge lite mat då Jenny och David var iväg. Gosade en rejäl stund, men man ska ju passa på när tillfället ges. 
Efteråt åkte jag och övningskörde på körskolan. Jag körde i torsdags som gick verkligen SKIT och jag bröt ihop efter lektionen. Det är fasen inte lätt det här med körningen alltså haha. Jag förstår inte hur mina 18-åriga kompisar kunde ta körkort? No offense till dom men jag är snarare imponerad över att man klarade av det i den åldern när jag knappt gör det som 28-åring. Idag gick körningen bättre tack och lov. Himlen var såhär vacker när jag gick hem. 
 
Nu ska jag käka lite kvällsmat och läsa lite mer i min kursbok inför morgondagens grupparbete. 
Ha det fint!
0 kommentarer