världens tråkigaste blogg. Det är min.

Hej!
 
Hoppas folk mår bra?
Jag mår bra. Om någon undrar.
 
Det var några veckor sedan jag bloggade så därför kan jag göra ett inlägg, även om min mobil innehåller typ inga bilder då jag aldrig fotar nuförtiden. Tänk vad tonårs-Elli hade suckat av besvikelse som alltid hade med sig sin digitalkamera coolpix exakt överallt.
 
Vi börjar lågt. Vi lägger in en bild som togs när vi på jobbet var på HLR. Spännande..
Lika lågvattenmärke på även denna bild. Alltså jag som står i hissen upp till Sebbe och Rebecka för att titta på första avsnittet av bäst i testet (för övrigt: toppen personer i testpanelen denna säsong) med favvogodiset i handen som kvällsnacks.Ser ju ut som sju svåra år, låt oss ignorera det. 
Kolla på denna sötnos. Lilla hjärtat!
För två helger sedan åkte jag och Jenny på ölmässan. Vi var ju på det innan pandemin startade och nu var det dags igen. Vi bägge konstaterade att det var lite väl mycket folk tyvärr, så man behövde trängas och man hade nog velat stå en liten stund och välja i lugn och ro. Nu fick vi gå en runda, välja ut några ölsorter lite snabbt och gå och sätta oss på ett ställe som var lite mer lugnt. Jag valde bl.a öl som smakar lakrits som var väldigt god. Kul grej att få göra.
 
Sedan gick vi bort till Näkk för att dricka varsin god drink och förtärde lite snacks. Oerhört trevligt. 
Kul kväll med bra sällskap!
Någon annan dag mötte jag upp Elin ute vid värsnäs för en promenad i det perfekta promenadvädret. Det var kallt men ändå sådär friskt och sol. Jag går liksom inte i onödan så när det väl händer så ställs det krav på vädret ;)
 
Två bilder på mig. Den första är hemma hos Elin, som jag och Jenny var hemma hos i veckan för att titta färdigt på serien vi har tittat på i vinter. Det var ISKALLT i huset så vi fick varsin flaska med varmvatten för att värma oss haha. Återigen, om tonårs-Elli hade läst detta hade hon suckat åt hur mesig jag har blivit då jag är born and raised i ett hus där man eldade med ved = kallt nästan varje dag. Den andra bilden är tagen bara timmar senare än det första fotot, där jag fotade och skickade bild på mig själv till Elin över hur nöjd jag var att ha fått duscha en brännhet dusch och glädjes utav värme. 
 
Ha det fint!
0 kommentarer