semester

Hej!
 
Det är den 23e augusti. Idag är det väl den första "officiella" första jobbdagen för många som kommit tillbaka från semestern. Eller det är så jag tänker då alla barn börjar skolan idag. Åh vad jag älskade första skoldagen efter sommarlovet. Allt var ju egentligen som vanligt, men samtidigt kändes det som att allt var annorlunda. Som att sommaren var en övergångsfas.
 
Iallafall, jag börjar inte skolan förrän nästa måndag vilket innebär att jag har en veckas semester till. 
Låt oss titta igenom mina mobilbilder
 
Oj vad bra foto, men printscreenade ifrån videon som jag skickade till mina vänner där jag stod och  fuldansade i hissen på jobbet. Det var dags för min sista jobbdag, förra tisdagen. 
Jag har trivts väldigt bra på dagverksamheten. Otroligt mycket skratt och glädje har detta jobb gett mig vilket jag uppskattar väldigt mycket. Det känns väldigt knäppt att detta är mitt sista sommarjobb, kanske någonsin?! Men tack å hej sommarjobbet!
Hej semester-Elli!
På tisdagskvällen bjöd jag hem Jenny och Elin på lite pasta och vinkväll för att fira min lilla semester. En mycket fin kväll!
Påtal om de där två, så hittade jag denna bild som är tagen 2018 precis när Elin och Oskar berättade att de hade förlovat sig. Jag, helt förstörd som man ser, men bara glädjetårar. Och om bara några veckor får vi äntligen vara med och fira deras giftermål.
Jag har verkligen gjort så lite som möjligt dessa dagar. Det har blivit mycket scrollande, speciellt på tiktok. Herregud vad jag är glad att tiktok finns. Det skulle 2019-åriga Ellinor aldrig tro. Spenderar också dagarna med att skratta högt åt dessa memes. Rekommenderar att följa filmhumor på facebook. 
 
 
Mellan lördag och söndag var jag hundvakt åt denna gosing. 
På söndagsmorgonen gick vi på en promenad på stensö. Vädret var helt underbart och jag ångrade att jag inte fick med mig badkläder. Det vore så trist om man redan har badat för sista gången iår?
 
Idag har jag bara varit en sväng på röda korset. Satt en stund i deras café, drack kaffe, läste barometern och pratade med den äldre damen som serverade. Fick rejäla flashback till Masmo när jag brukade gå ner till röda korset som låg nedanför oss och spenderade dagen med att fika, läsa böcker och prata med de äldre tanterna som jobbade där. Mycket mysigt. 
Jag hittade denna otroliga skål. Jag ser framför mig den italienska landsbygden, rödvin, vänner och massa pasta skrattandes vid en solnedgång....*drömmer mig bort.
Nejdå, men jag tyckte den var riktigt fin. Bra köp. Nu ska jag gå och hämta min tvätt. Ha de fint!
0 kommentarer