flytt

Hej!
 
Vad är det som händer? Två inlägg på en månad? För att citera ett av min mammas vanligaste uttryck när jag växte upp "jag tror asfalten blommar". Oftast i samband när man frivilligt började plocka iordning efter sig...
 
 
Jag har haft Bosse hos mig och som vanligt är det gosigt. 
Jag var tvungen att fota en bild från jobbet där barnen har planterat dessa växter. De är alltså betydligt duktigare på detta än vad jag någonsin kommer bli då jag försökt planterat en blomma och den har redan dött efter en vecka. 
 
I torsdags åkte jag och Jenny hem till Elin för att hänga en sista gång innan hon skulle flytta.
 
I fredags kom jag till jobbet och såg att en kollega hade placerat denna i hallen och blev genast gladare. Jag trivs väldigt bra på mitt jobb, även om det såkalrt finns dagar som är tuffare men så är det ju på varje arbetsplats. 
Efter jobbet körde jag direkt till Växjö för att möta upp mamma, Carina och Tova då vi äntligen skulle få se jesus christ superstar. Vi skulle egentligen gått förra året men pga covid har den skjutits fram några gånger men nu äntligen var det dags. Men först var vi och käkade innan vi begav oss till arenan. Det var trångt, obekväma stolar och dålig luft men vi var ändå peppade. 
Och såklart var det riktigt bra. Jag har ju inte koll på den musikalen förutom några klassiska låtar, så jag trodde det skulle vara mer dialog medan det istället var sång hela tiden. Men alla var så otroligt duktiga och scenografin och ljussättningen var toppen. Jag önskar att låtarna hade funnits på spotify (alltså denna version med Ola Salo och Peter Jöback). 
Igår var jag inte superpeppad på att gå upp tidigt efter att jag kom hem sent i fredagsnatt, men det var bara upp å hoppa för att åka och hjälpa Elin och Oskar att flytta ut på landet. Rättare sagt till Bäckebo som är ungefär en halvtimme från stan. De har ju köpt Oskars föräldrars hus, som är väldigt idyllisk. Det kommer bli toppen, även om det kommer kännas konstigt att inte bo nära Elin längre. Det var inte optimalt väder då det regnade, men hellre det än solsken ;) Efter några omgångar fram och tillbaka med kartonger, möbler och grejer avslutade vi dagen med flyttpizza såklart. När jag kom hem på kvällen var jag helt slut och började titta på Hamilton innan jag somnade rätt så omgående. 
 
Idag har jag bara städat och kollat färdigt på Clark. Ha det fint!
0 kommentarer