hej

Hej!
 
Det är onsdag och jag är hemma idag och "pluggar". Jo, men låt oss säga att jag faktiskt gör det.
Låt oss titta tillbaka på veckan som gått.
 
Jag har varit i skolan. Vi går ju en kurs som heter typ bild och drama som är utan tvekan den roligaste kursen på denna utbildning. Vi ska bl.a göra egna dockor och sätta upp en dockteater (ja men ni hör ju, vad kul!). I fredags fick vi öva lite på det här med dockteater med varsin socka. Jag döpte min till Fredrik. Efter alla kurser som har varit svåra och mycket akademiskt så är det så skönt att spendera sina dagar med detta som är roligt och lättsamt. 
Hej! Här är jag.
 
I lördags hade jag och Elin planerat en liten Jenny-dag. Så vi åkte över till Öland och åkte först till mormors stenugnsbageri för att handla lite fika. Sedan åkte vi vidare till detta ställe där man kan vandra. Ja nu minns jag inte vad det heter... Fint var det iallafall. 
Det var en väldigt häftig miljö som kändes lite som att man befann sig utomlands. Jag kommer verkligen vilja åka tillbaka när det har blivit grönare för då kommer det garanterat vara ännu finare.
Därefter begav vi oss hem till Elin där vi foodorade hem pizza från kallskänken. Vi skulle testa deras smörgårdstårte-pizza. Den var god i några tuggor men sedan var det tack men nej tack. 
Elin gjorde päronmojitos och sedan hade vi lite spa i form av ansiktsmask och fotmask och lite massage. Vi hann också titta på den svenska skräckfilmen Andra sidan. Den var inte bra, även om jag såklart hoppade till titt som tätt. Om 15-åriga Ellinor hade sett mig hade hon skämts hur lättskrämd jag har blivit med åren..
Hej! Här var det jag igen. Men nu ståendes i hissen på skolan påväg till lektion.
Haha jag var bara tvungen att fota Sandra igår när vi precis hade haft lunchrast och vi alla var trötta efter en förmiddag av redovisningar så alla var trötta. Sandra nickade till haha ;)
Här är min docka. Det blev ett lejon. Jag är inte helt klar med den. Och ja man får skratta åt den, det är helt okej. 
 
Nu tänkte jag laga någon slags nudel-lunch och titta på Shameless. Det är 11:e och sista säsongen nu och det känns så knäppt då jag började titta för så många år sedan när det började. Älskar den tv-serien så mycket.
 
Ha det fint!
 
0 kommentarer