restaurang och nya skor

Hej!
 
Nu märks det att hösten är på ingång. Från igår till idag kändes det som att sommarluften släppte sitt grepp om oss och lyftes upp, för att bytas ut mot härlig KRISPIG höstluft. Det är få saker i livet som slår en sådan luft. Jag överdriver ej. 
 
Jag har varit ledig i 1 vecka och har varit lite uttråkad om jag ska vara ärlig. Men det är nog bra för mig att ta det lite lugnt innan skolan sätter igång och jag ska dessutom ta tag i mitt körkort denna höst. Imorgon tänkte jag åka till körskolan och skriva in mig och sätta upp mig på några lektioner. Jag håller verkligen tummarna för att det ska bli ett körkort för mig år 2021. Inget hade gjort mig gladare.
 
Men för att skriva om något helt annat. Iår blev det inget lövö för oss tyvärr, av olika anledningar. Vi har ju åkt dit en helg varje sommar i ca 13 (!!) år så det var ju tråkigt. Men förhoppningvis är detta år bara en liten paus och att vi fortsätter som vanligt nästa år. Men istället för lövö kom Emmy och Mojf till Kalmar för att käka middag med mig och Jenny på en restaurang som heter Sven Stures. 
Jag åt moules frites. Denna var riktigt god. 
 
Här satt vi iallafall och åt och pratade i några timmar. 
Sedan gick vi till loccos som ligger precis bredvid för att ta en liten drink. Jag tog någon slags gindrink med gurka, champagne och fläder som var väldigt god och framförallt FRÄSCH. Man ogillar ju inte fräscha drinkar precis. När det blev relativt sent sa vi hejdå då dem skulle åka hem. Men det blev en väldigt mysig kväll i goda vänners sällskap. 
Jensan och jag gick bort från festligheterna på torget med stök och högljutt och gick istället bort till den skottska puben på andra sidan torget och tog varsin öl. Här satt vi en stund och pratade innan vi tog bussen hem efter en väldigt bra kväll.
På lördagen gjorde jag inte så mycket. Jag gjorde en citronpasta som var god och började titta om på stranger things. Älskar den serien och ser fram emot säsong 4. 
Igår var jag hos Elin och Oskar och åt lunch, sedan kom Jenny och vi fikade innan jag fick följa med i baksätet när Jensan skulle övningsköra. Hon var för övrigt superduktig!!
Och idag är det måndag. Det är nollning för alla nya studenter, men vi har 1 vecka kvar innan skolan sätter igång igen. Det enda jag har gjort idag är att cykla bort till affären för att hämta ut mina nya höst/vinterskor som synes ovan. Älskar dem. Nu letar jag bara efter en fin lång kamelfärgad kappa. 
 
Det var alles, ha det fint!
0 kommentarer