sista november

Hej!
 
Idag är det söndag och jag har ägnat dagen till att städa och läsa. En väldigt typisk söndag med passande söndagsaktiviteter. Igår kom Jenny hit och vi tittade färdigt på säsong 2 av American horror story. Har glömt hur mycket jag tyckte om denna sere, åtminstone de första säsongerna. 
För några veckor sedan åkte jag tillsammans med tre kollegor på en workshop. Älskar såna här sammanhang då jag alltid blir extra inspirerad i mitt yrke som förskollärare. 
Fick besök av nyblivande mamman som tvättat barnkläder för första gången. Stort.
På en fredag åkte jag ut mot Vassmolösa där jag och några kollegor hade AW med riktigt god mat och dryck. En väldigt rolig kväll med mycket skratt så tårarna rann. Jag är så glad att jag har så fantastiska kollegor. 
 
Besökte Edda för andra gången dagen efter. Ja och Elin då också. Men fokuset blir ju mest på den söta bebisen. Dock på natten vaknade jag av och kaskadspydde (sorry!) och insåg att jag var magsjuk. Tror ni jag hade lite ångest över att behöva skicka iväg det smset till de nyblivna föräldrarna eller med tanke på deras 1 månader för tidigt född bebis som är infektionskänslig.
Mådde P.I.S.S. Men jag hade 0 indikationer på att jag mådde dåligt så jag klandrar inte mig själv för det. Det blev bara en sån grej som var jävligt mycket otur. Och Edda blev inte sjuk så det var oerhört skönt.
Jag och några kollegor var på Trollet-dagarna där förskolan Trollet hade föreläsningar om deras organisation och vi fick även gå på besök dit. Väldigt inspirerande, även om vår förskola har väldigt mycket likheter till både organisation och tänk. Efteråt gick jag och mina kollegor och käkade go lunch på En trappa upp där vi satt och diskuterade om allt vi tänkte på och hade sett och hur vi kunde koppla det till vår egen organisation.
För ca två veckor sedan kompade jag ut från jobbet och tog tåget upp till Stockholm där jag mötte upp Becks, pappa och Mia. Vi åkte ut till avicii arena där vi gick och kollade på Ricky Gervais. Detta hade jag nämligen fått i 31-årspresent av Becks. Hon känner mig allt för väl då jag älskar hans humor. Och HERREGUD vad jag skrattade. Jag satt och tjöt av skratt. Så jäkla klockren och ibland lite över gränsen men som är så rolig. Dessutom var det roligt att få se honom tillsammans med pappa som också är ett fan av honom och vi brukar skicka tiktoks och videoklipp på olika standups som inkluderar Ricky Gervais. 
 
På fredagen åkte jag och Becks in till stan för att möta upp Kristin och hennes nya pojkvän Pontus för en lunch. Jag åt en jättegod ramen och satt med ett stort leende under hela lunchen när jag såg hur glad Krisse var och hur kära de var i varandra. Det gjorde mig så oerhört glad <3
 
På kvällen åkte vi mot kungsholmen där jag hade bokat bord. Becks och jag skulle bjuda på mat till pappa och Mia. De hade önskat libanesiskt så efter en snabb googling på Stockholms godaste libanesiska mat blev det Tabouli. Och de levererade så att säga.
Vi beställde in en avsmakningsmeny så det var lite gott och blandat. Deras hummus var SÅ god. 
Älskar ju plockmat där man får lite av varje. 
Vi åkte hem och satt och pratade en lång stund innan vi gick och la oss. På morgonen efter skulle pappa och Mia åka till stugan medan jag och Becks skulle åka hem till Anna, Robban och barnen för att umgås med dem resten av helgen. Jag tog inga fler bilder. Men vi åkte ut till Gustavsberg och badade i deras simhall så timmarna gick åt till att åka massa rutschekana och i strömmen samt tävla vem som hittar ringar under vatten snabbast (Nora och Lovisa vann varje gång över mig...) Man är ju fortfarande ett barn va. På kvällen åt vi och tittade på Narnia-filmen. På söndagen tackade jag för mig och åkte en 6-timmars lång bussfärd hem till Kalmar och var så himla nöjd med denna långhelg med min familj som jag älskar så mycket.
I veckan var jag på studiebesök på en förskola här i Kalmar tillsammans med andra förskollärare som är med i No/teknik gruppen som jag. En kul grej är att min första handledare jag hade på min första VFU är med, så vi skrattade åt hur knäppt det kändes. Förvisso var det ju inte evigheter sedan (2018) men det hinner hända så mycket ändå.
 
Jag avslutar detta blogginlägg med en bild på denna plutt som var hos mig i fredags. Han var supertrött och låg och sov mest hela tiden. Han har blivit så gammal och trött nu för tiden och inte alls sådär pigg som han var förr. Lilla Bosse, du får inte riktigt somna in än, då jag är för självisk och måste ha kvar dig en stund till <3 
 
Nej men usch nu blev det ju ledsamt. Det var inte alls meningen haha. Men nu ska jag avsluta detta.
Ha det fint!
 
 
 
0 kommentarer