Alla hjärtans dag

Hej!
 
Jag har legat hemma sjuk, men mår bättre nu så jag ska till jobbet imorgon. Det ser jag fram emot då det är såå tråkigt att vara hemma och inte må bra. Dagarna går sååå långsamt.
 
Vi hoppar in mitt i livet med denna bild. Vår specialpedagog på jobbet berättade att hon sydde kaniner och jag köpte en som jag ska ge till Edda i present. Jag fick dessa att välja av utefter mina önskemål. Hon har alltså sytt och stickat kläderna helt själv? Så oerhört fina. Dock kunde jag inte välja då jag tyckte alla var så fina, så föräldrarna själva fick välja vilken deras dotter skulle få. Det blev den längst ner till vänster med randig tröja. 
För två helger sedan kom Anna med barn hit till Kalmar för att umgås hela helgen. Det var supermysigt att träffa dom. Vi hängde vid Skälby väldigt länge. Egentligen skulle vi dit lite snabbt men det var så härligt väder och barnen tyckte om att hänga med getterna och kaninerna, så det blev att vi stannade där hela eftermiddagen. Därefter ägnades det någon timma åt att leta efter en konditori-semla, men alla var slut. Så vi gav upp och köpte från ica maxi. Första semlan för året och den var riktigt god. 
 
På källen åt vi god laxtacos och tittade på sound of music. Jag och Anna satt och översatte hela filmen åt Lovisa. Kände mig som en röstskådis ;) 
På söndagen åkte vi och mötte upp Sebbe och Rebecka vid badhuset och spenderade hela dagen i vattnet innan jag skjutsade stockholmarna till tågstationen och kramade dem hejdå. 
En dag efter jobbet åkte jag och Jenny över till Öland då hon hade berättat att de hade de godaste semlorna där. Och det var sant, de var väldigt goda. Vet inte varför, men det brukar alltid vara så mysigt att göra saker efter jobbet, då det ibland känns som att vardagarna bara är ett ekorrhjul när man åker fram och tillbaka till jobbet och hem och äta och sova. Det krävs ju inte mer än att gå och fika med en bästa vän för att livet ska kännas lite roligare, eller hur?
Förra fredagen blev jag skjutsad ut till Hagby efter att ha varit på kurs hela eftermiddagen. Det var dags för AW med kollegorna hemma hos Cola. Hon hade plockat fram allt som är gott plock. Min ena kollega bara "Ellinor det här känns som något gillar att äta, med lite sån här plockmat" och det är helt sant. Kvällen spenderades med att sitta och prata och skratta med kollegor. Jag tycker dessa typer av kvällar är så viktigt att göra med jobbkollegor; att få komma iväg ifrån jobbet och hänga och bygga relationer utanför, även om man såklart pratar mycket jobb vilket är oundvikligt. Men en väldigt rolig kväll. 
Pratar ju med denna lillskrutt och hennes mamma några gånger per dag vilket är oerhört trevligt. Det är så coolt att få se henne växa. Nyss var hon ju pytteliten och nu är hon en bebis som kan le och är rörlig? haha så knäppt. 
Nu i helgen var jag iväg på Kvarnö med Jenny och Mojf. Johnny hade varit snäll och eldat åt oss så det var full gång när vi kom. Dock tog det väl typ 15 efter han hade åkt och alla brasor dog ut. Så det ägnades mycket tid till att få igång dom igen, men nu har vi blivit eldexperter ;) 
Vi fikade semla och satt och pratade och eldade såklart. På kvällen kändes det som att gå in i ett rum med ett gäng 70-åringar då Jenny satt och broderade, Mojf virkade och jag satt och läste bok. Tänk om våra yngre jag hade sett oss nu då hade man ju tyckt att man var världens tråkigaste person, MEN det var sååå mysigt. Att bara lyssna på elden som sprakar medan man läser och sina kompisar sitter och gör sitt. Vi åt pasta med tomatsås och sedan ägnade vi resten av kvällen till att fortätta vår lilla "syjunta" innan Mojf åkte hem och jag och Jenny gick och la oss. Jag somnade på 2 minuter. 
 
Dagen efter var vi bara uppe i sovrummet och läste böcker och fikade innan vi åkte hem mot Kalmar på eftermiddagen. En helg som var i lugnets tecken helt och hållet och jag älskar det. Under natten mellan söndagen och måndagen kräktes jag och mådde piss. Dagarna har ägnats till att sova och sova lite. Sedan har jag kollat igenom alla avsnitt av den nya tv-serien En dag. Jag älskade ju boken som 20-åring och väntade spänt på filmen som jag också tyckte om. Men denna serie slår faktiskt filmen. Den var oerhört bra. Nu har jag istället börjat titta om på My brilliant friend. Min favoritserie som jag alltid tipsar andra att se. Längtar till den nya säsongen som släpps i sommar. 
 
Åh juste, glad alla hjärtans dag. 
 
Det var allt från mig. Ha det fint!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer