Årsresumé del 3

Hej!
 
Det är nyårsafton och jag passar på att göra min sista årsresumé. 
 
September började med att skolan satte igång igen, även om det fortfarande var på distans. Men det var skönt att få sätta igång med sina vanliga rutiner igen och där jag slapp att gå upp klockan halv 6 varje morgon ungefär. Jag gjorde min tatuering som jag fortfarande älskar. Jag ser fram emot nya tatueringar som ska göras. En dag kom mamma för att spendera helgen med mig vilket jag uppskattade. Jag, Jenny och Elin började också med vårt halv 8 hos mig och först ut var Elin som bjöd på riktigt god mat. Det blev också en kräftis i Berga med mina vänner. En rolig kväll. 
Något som ändrade min vardag lite var att jag hade Bosse varje dag då Rebecka hade börjat jobba efter att ha pluggat i 5 år. Det fick mig att längta mer efter att ha egen hund någon gång i framtiden dessutom <3
 
Jag avslutade månaden med att fira mig och Becks som fyllde 28 år med vänner hemma hos mig med go mat, lekar och trevligt sällskap. Dock hann jag knappt umgås med Becks, så några dagar efter så bokade jag en flygbiljett mot Umeå. Jag läste också väldigt mycket denna månad vilket jag alltid blir glad när jag gör. 
 
Oktober som är en av mina favoritmånader var kommen och jag satte igång att övningsköra på körskola. Jag och Jenny gick på teorilektioner varje vecka vilket blev en mysig grej, även om vi två är väldigt olika. Hon antecknar allt och jag kopierar av henne..hehe.
En dag överraskade jag och Elin Jensan genom att vi plockade upp henne och åkte över bron för en heldag på Öland med galetter på creperiet, lite kultur genom att åka till en supergammal by och avsluta med fika. Det var ju en alldeles för sen födelsedagspresent då vi egentligen skulle åkt till Växjö men pga you know what blev allt framflyttat. Jag var trött på min lägenhet och gjorde en lite mini-makeover i den mån man kan på 27 kvm. En dag kom mamma till Kalmar för att umgås med mig och Sebbe. Vi spenderade timmar med att prata och äta thai. En kväll var det Jennys tur att vara värdinna på halv 8 hos mig. Jag tog inga bilder förutom på efterätten som är bland det godaste jag har ätit. Månaden avslutades med att flyga till Umeå och spendera flera dagar ihop med syrran, men även passa på att umgås med Simon. En dag blev jag bjuden på restaurang och åt SÅ god mat. Jag är så glad att jag hann flyga upp innan andra vågen satte igång.
 
 
November och andra vågen av corona slog hårt. Det blev striktare restriktioner och man skulle begränsa sitt umgänge. Alla mådde piss, inklusive jag själv. Tyvärr får ju denna månad mycket välförtjänt kritik av att suga superhårt, vilket även skedde detta år. Jag höll mig mycket inomhus 
om jag inte var och körde på körskolan eller träffade Elin och Jenny. Men annars var mitt umgänge väldigt begränsande. Jag blev kontaktad av en reporter som ville göra ett reportage om att vara i karantän med begränsat umgänge men tackade nej till slut. 
 
December månad känns överflödigt att skriva något om då jag knappt har bloggat. Jag har försökt att inte irritera mig på människor som är ute och härjar under pandemin, men jag ska erkänna att det har varit svårt. Det handlar om avundsjuka och att jag också vill ut och käka, dricka en öl med mina vänner, resa, krama min mamma osv. Men jag vet också att alla har det tufft och hanterar det på olika sätt. 2020 har ju varit ett skitår, det kan vi ju alla komma överrens om. Men självklart har det hänt massa fina saker också såklart och när jag tittar tillbaka på de kollage jag har suttit och gjort på bilder som tagits genom året blir jag ändå varm i hjärtat. Alla har försökt göra det bästa av situationen och man har fått hitta lösningar på hur man kan träffa människor man älskar. Som den naiva människa man är så hoppas jag såklart på att 2021 blir lite bättre och är lite snällare mot oss. 
 
Gott nytt år och ha det fint!
 
0 kommentarer