De senaste veckorna

Hej!
 
Idag är det lördagen den 23e september och om två dagar fyller jag 31 år. Ingen märkvärdig siffra egentligen men ändå, det är mysigt att fylla år det ska jag erkänna. Ikväll kommer Bea, Johanna och Jenny hit och vi ska käka lite och hänga. Det ska bli väldigt mysigt.
 
Sista blogginlägget jag skrev handlade ju om Rebecka och Sebbes bröllop, så det var ett tag sedan. 
Låt oss se vad som har hänt sedan sist:
 
Vi börjar stort. Nämligen med jättegod mat som jag förtärde för några veckor sedan. Det var en laxtacos med en slaw på vitkål, gurka och dill samt en gucca toppat med massa lime. Alltså detta var OETROLIGT gott. 
Har hängt med Elin och tydligen kollade vi på massa kantareller? haha. 
Sedan jobbar jag ju på som vanligt. Vi jobbar ju med vårt projekt, vilket är Monet bron. Så en dag cyklade vi ner med barngruppen och spanade in olika broar/bryggor. 
En kväll mötte jag upp Lisa och Maria på en workhop i lera. Mycket roligt. Det är ju till för pedagoger som jobbar inom förskolan så det var även studenter vilket var roligt. Så jag hamnade i en grupp med studenter och diskuterade lite kring yrket och lite vad som komma skall, haha. Att man har blivit den personen nu ;)
För några helger sedan åkte jag och Jenny och hämtade upp Becks på flygplatsen och vi begav oss till Lövö. Där hade Emmy och Mojf tillsammans med deras barn redan kommit. Så kvällen ägnades mest till att leka med barnen, äta tacos och bara sitta och prata prata och prata. Dock var vi alla väldigt trötta, som bilden visar, så det blev en ganska tidig kväll.
På lördagen gick vi runt lite på Lövö på diverse "utflykter". Vi käkade lite rester och även en oerhört god äppelpaj. På eftermiddagen var vi HELT SLUT. Alltså jag jobbar ju med barn så det var lite som att jag fortfarande var på jobbet haha. 
Barnen somnade tidigt medan vi käkade palak paneer och ägnade kvällen till att återigen sitta och prata. Vanligtvis brukar vi spela massa spel, men det fanns liksom inte tid till det utan det babblades på och vi hade tydligen mycket att gå igenom haha. 
Morgonen efter var det frukost och städning av husen innan vi tog vårt gemensamma kort och kramades hejdå. Det var väldigt mysigt att barnen fick följa med detta år, även om det såklart blir lite annat och våra fokus blir ju mest på dom såklart. Men det är ju så knasigt det här med att ens barndsomsvänner nu har barn som får hänga på i vår årliga Lövö-tradition, så fint ju. 
 
De sista bilderna blir dessa. Vi passade på att fira min och Becks födelsedag när hon ändå var hemma i Småland. Eftersom vi precis hade kommit hem från lövö så hann vi inte fixa iordning mat, men subway funkar alltid. Mysigt att få hänga med familjen. Mojf la upp massa bilder på deras bröllop och tyckte om denna på oss väldigt mycket då den ingav så mycket glädje. 
Tog lite kort på vår ateljé som jag har fixat iordning och som vi skulle visa på Skapande-gruppen som jag är med i på jobbet. Och sist men inte minst hängde jag lite med Sallan förra helgen så det blev lite gos med henne.
 
Det var väl allt från mig egentligen. Ha det fint!
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer