Firar våra 30 år

Hej!
 
Det var ju ett tag sedan jag skrev ett blogginlägg (förutom mitt selfie-inlägg nedanför men det räknas inte...) Så jag tänkte passa på att skriva ett sådant.
 
Sedan jag skrev sist har det hunnit bli oktober, men i slutet av september var jag i Bäckebo hos Elin och Oskar. De eldar ju för fullt, speciellt i dessa tider ;) Men det är så mysigt? Jag kan verkligen sakna att sitta framför brasan då det var en sådan stor del av min egna uppväxt, även om man inte ska glömma att vi hade det svinkallt hemma ibland och man gnällde på det. 
Jag och mina två kollegor tog med barnen lite spontant till Kalmar för några veckor sedan då det var bilfria dagen (alltså fick åka gratis buss). Vi blev stoppade vid stationen och jag intervjuades. Inte visste jag att det skulle kommas på thumbnailen haha. Jaja det bjuder jag på.
På fredagen för några veckor sedan blev jag överraskad av alla mina kollegor med sång, bubbel (alkholfri SÅKLART), fika, blommor och ballonger. Jag blev superglad och det var så fint att de hade tänkt på mig. Linda tog en oerhört fin bild här ovan haha ;)
Sedan blev det dagen innan vår födelsedag och jag hämtade Becks, Kristin och Bea från tåget respektive bussen innan vi begav oss hem till mig. Där lagades det mat och sedan kom även Jenny, Elin, Johanna och Rebecka. Jag tog knappt några bilder så dessa är snodda från gästerna. Maten blev lite ihopplock som jag själv tycker är roligast och godast. Orkar inte skriva vad allt var, men gästerna var nöjda iallafall. 
Det blev en fyrkamp med lite olika lekar, bl.a. gjorde vi en "när då då?" där de skulle placera ut diverse årtal från mitt och Becks liv. Krångligt men kul. 
Låt mig också säga att jag absolut inte sitter på Bosse, men han var med en stund på kvällen och ville såklart vara nära. Förutom när han sprang ut en sväng och en tjej kom och frågade om det var vår hund och jag bokstavligt sprang ut barfota för att hämta honom. Det lektes fler lekar, öppnades paket, vi åt en jättegod tiramisu som Rebecka hade gjort samt den daimglassen jag nu har gjort många gånger som funkar i alla lägen. En väldigt rolig kväll där vi övervägde att gå ut och "göra stan" men blev trumfad och vi stannade hemma istället, vilket jag nu i efterhand är glad för.
Godmorgon mina vänner, dags att gå upp och käka frukost lite snabbt innan ni ska bege er hemåt igen. Det var den 25e september och alltså vår födelsedag. Det var första gången på ÅR som jag och Becks har kunnat fira på vår födelsedag, även om det bara blev en kort sådan och vi bägge var väldigt sega. Men fint ändå.
Förra torsdagen hade jag fått i uppgift att klä på mig och gå ut och vänta då jag skulle bli upphämtad. Jag hör hög musik och ser en pimpad bil komma farandes mot mig med Elin och Jenny skrattandes i framsätet. De sätter på mig ögonmask och gasar iväg (haha jag inser att det låter som ett kidnappningsdrama typ). Efter att ha kört runt en stund stannade dem och jag fick se vart vi var. Vi stod utanför restaurangen postgatan som jag velat gå och äta på ända sedan jag flyttade hit. Så gissa vem som blev superglad?!
Jag tog tre smårätter som var suuupergoda och det passade mig perfekt. 
Vi satt där i några timmar och hade det supermysigt. Jag har ju sagt det innan men det absolut bästa jag vet är att få sitta och umgås med mina vänner och käka god mat tillsammans så denna födelsedagspresent passade mig perfekt. Tack igen <3
 
Förra helgen åkte jag och min familj till Stockholm för att bli firad på diverse sätt. Mina syskon hade sina respektive med sig och jag fick bo med mamma på hotellet. Livet som singel ;) 
Men det var supermysigt så jag klagar verkligen inte. På fredagen umgicks jag med mamma, Anna och kusiner som jag hade saknat enormt mycket. På lördagen kom pappa och mötte oss på hotellet. Det var första gången hela familjen var samlad sedan flera år tillbaka. Sorgligt såklart, men det finns inte så mycket att göra åt det, det är ju som det är. Men sedan åkte mamma vidare och vi åkte ut till gärdet. Där kom även Mia och hennes dotter Helene och vi käkade brunch, en otrolig sådan. Det fanns ALLT. Ni vet, en sådan buffé då man inte orkar eller hinner käka allt som finns. Även om det var en kort vistelse så var det en väldigt bra sådan så jag är väldigt nöjd.
På eftermiddagen åkte vi tillbaka till hammarbyhöjden för lite femkamp, fika och paketöppning innan vi åkte tillbaka till hotellet för en paus och iordningsfixning. På kvällen åkte vi mot söder för att gå och käka på en tysk bistro. Det var varmt, trångt och högljutt men trots det var maten otippad god, veteölen kanon (tyskarna kan sin öl såklart) och mycket bra sällskap. Senare åkte vi hem till hotellet och medan de andra socialiserade sig en stund till gick jag upp på vårt rum och tittade på herkules med Nora och Lovisa. Säg att du är en förskollärare utan att säga att du är en förskollärare...
På söndagen möttes vi upp igen och bowlade då vädret inte var det bästa och det fanns egentligen andra planer. Jag hatar ju bowling egentligen men denna gång var det faktiskt lite roligt. Kan ju också bero på att jag kom två av hela gruppen, men vad vet jag ;)
 
Därefter kramades det hejdå och jag, Sebbe och Rebecka begav oss hem till Kalmar och jag somnade rätt så omgående efter en bra helg med min familj. 
 
Denna vecka har varit intensiv men det har gått så fort. I helgen ska jag inte göra någonting vilket ska bli så skönt efter några hektiska helger bakom mig. Ha det fint!
 
 
 
 
0 kommentarer