24 april

Hej!
 
Det är söndag och jag sitter och fixar lite inför jobb imorgon och eftersom jag har datorn framme kan jag lika gärna skriva ett blogginlägg tänkte jag. 
 
 
Förra veckan när det var påsk käkade jag detta OTEROLIGT goda; små potatisar med matjesill, ägg, brynt smör, stekt kavring och gräslök...Alltså bland det godaste vi har. 
Jag hade även hand om Bosse så dagarna innehöll gos och promenader. Jag passade även på att titta på alla twilight-filmer, vilket var en sjuk nostalgi. De är ju såå dåliga (om 16-åriga Ellinor hade sett mig skriva det hade jag hatat mig själv) men jag slungas verkligen tillbaka till den tiden jag älskade dem filmerna. Speciellt de tre första. De två sista filmerna hade jag börjat glida ifrån filmerna lite så de har jag nog bara sett 2 gånger typ, medan de första filmerna; ja, låt oss säga att det var en hel del. Kul med en liten nostalgitripp iallafall. 
Jag lånade även mammas bil då hon var iväg uppe i Umeå. Min bil har ju gått sönder så för tillfället pendlar jag med buss så därför var det oerhört skönt att ta bilen. 
I tisdags var jag på takk-kursen som jag går på i några veckor med jobbet.  Alltså jag lär mig tecken som stöd, vilket är viktigt och kul. Efter några dagar med bil var det återigen tillbaka till busslivet. Jag var mindre glad för det.
I fredags kom Bea, Johanna, Elin och Jenny hem till mig. Vi käkade sushi och spenderade resterande kvällen med soffhäng. Bea och Johanna sov över. Morgonen efter hade Bea åkt och jobbat medan Johanna, Elin och Jenny kom och käkade frukost och vi gick en kort promenad med Bosse.
Han ser ut att lida en aning, men lovar; det gör han ej ;) 
Han börjar bli gammal den lilla plutten och vi kan inte alls gå långa promenader längre då han blir helt slut. Han är ju trots allt en gammal gubbe. Jag får panik av att tänka på att han inte kommer finnas så länge till. Det är ju inte bätttre av alla ledsamma hundvideos på tiktok som jag tittar på och börjar böla över haha. Men det ska vi inte tänka på nu, utan jag tar varje tillfälle i akt att få ha honom hos mig så mycket som möjligt <3 
 
 
Eftersom jag mestadels bara har bilder från jobbet på min mobil så låt oss titta på hur jag vill se ut nu i vår; 
Mycket mycket fint.
 
Ett kort inlägg blev det, men det får duga. Ha det fint!
0 kommentarer