sista delen på årsresumén

Hej!
 
Så var det dags för sista årsresumén. Det är ju nyårsafton idag så hade inte tänkt skriva något blogginlägg men det blir liksom fel om man lägger in en årsresumé på ett nytt år. Iallafall för mig. Så vi kör den sista delen idag.
 
September började med att vi åkte till lövö som vanligt. Eller egentligen inte som vanligt då vi inte kunde göra det förra året. Men alla tidigare år har vi såklart hållt den traditionen vid liv. Lika trevligt och mysigt varje gång. Vi träffas ju så sällan så när vi träffas lövö-helgen ska allt avhandlas. Dessutom fick jag även träffa Emmy och Mojfs barn vilket var väldigt gosigt men såklart knäppt på samma gång då man inte kan ta in att ens barndomsvänner är mammor. 

Det var också äntligen dags att få se Elin och Oskar gifta sig "på riktigt" då vi inte kunde vara med på deras första bröllop iom pandemin. Jag och Jenny var toastmadames så min dag och kväll var oerhört stressigt då man ville att alla skulle ha det trevligt och framförallt att brudparet skulle känna sig nöjda. Några misslyckanden blev det (tex inga bestick att ta maten med så Becks fick åka och köpa allt som kunde användas till något liknande på ica haha) men där och då tänker man att det är jättestora problem, medan man nu i efterhand insåg att det inte alls var det och att det var värdsliga saker. En fin dag/kväll/natt blev det iallafall. I slutet av månaden fyllde jag 29 år och jag var på kräftis hos Johanna i Berga med vännerna. En annan kväll var jag och tittade på Dune med Jenny, Oskar och David. Jag var helt begeistrad i filmen och har fortfarande inte vågat kolla om den då det var en så mäktig filmupplevelse och är rädd att jag inte ska ha samma känsla efteråt. Ja jag är en tönt!!!
 
För övrigt påbörjade jag sista terminen på högskolan och det var otroligt intensivt med väldigt mycket plugg så jag satt och pluggade med min grupp 24/7.
Oktober och det är ju en favvomånad (plus september). Det känns liksom som att livet bara flyter på bra i denna månad? Denna gång gjorde de det också. Dock bloggades det väldigt lite och jag orkar inte kolla igenom mina bilder som togs med min mobil så dessa som lades upp på bloggen får duga. Skolan fortsatte på med en ny kurs och denna gång skulle inte Lisa fortsätta då hon var preggo vilket var tråkigt såklart. En kväll åkte jag, Elin och Jenny ut till Värsnäs för att grilla korv och beundra den vackra vyn. En helg tog jag tåget till Stockholm för att umgås med familjen. Vi var på museum, drack alldeles för dyrt kaffe uppe i en skybar, hängde ute i lekparken, åt gomat, och hade det väldigt bra. Annars bara foton på mig. Bar exakt detta ovan typ jämt. Favvojeansen, kavaj och loafers and im in heaven. Trodde jag var en kepstjej, men det var jag inte. 
November är ju egentligen den sämsta månaden på året men jag försöker gå in med inställningen att göra den så bra som möjligt och det gör man genom att göra roliga grejer och det funkade ganska bra. Jag och Jenny blev bjudna av Ståhls på spa och mat vilket var väldigt mysigt även om servicen var dålig. Men att ligga i en pool i några timmar funkar alltid. Sista kursen påbörjades och det var dags för att påbörja sitt examensarbete......Mojf kom och hälsade på oss kalmarbor så vi var ute och drack lite gott vilket inte har hänt på evigheters evigheter. Jag gick på arbetsintervju och några veckor senare fick jag samtal om ett erbjudande om jobb på en förskola utanför Kalmar. Jag åkte och hälsade på och skrev på och är väldigt peppad. Flög upp till Becks i Umeå och umgicks med henne och Simpan en helg där vi gick på bio, satt på café lääänge och gick i affärer. 
 
Jag känner väl att decembermånad inte behöver någon resumé då vi befinner oss i den månaden? Jag har haft en relativt fin december ändå trots mycket stress och oro, men det är hanterbart. Har umgåtts som vanligt med mina vänner och familj och sedan hunnit med att flytta och skriva examensarbete med Sandra. 
 
Hejdå 2021, du har varit stundtals jättebra och stundtals sådär. Men inget ovanligt när året har 12 månader och det hinner hända mycket på dom månaderna. 
 
Ha det fint och GOTT NYTT ÅR!!
0 kommentarer