nytt jobb

Hej!
 
Okej då var det dags för årets första blogginlägg. Jag vet dock knappt vart jag ska börja för jag kommer inte ihåg vad jag skrev sist då det var några veckor sedan. Men vi kör väl igång.
 
Jag skrev väl senast på nyårsafton? Då får jag börja därifrån. Min dag började ju inte toppen då jag testade att hänga upp min alldeles för tunga tavla på en alldeles för liten krok så resultatet blev alltså detta:
Verkligen superkul. Eller inte. Dessutom skulle jag ha Bosse hos mig så han fick jag stänga in i mitt sovrum medan jag försökte plocka upp varenda liten glasbit så han inte skulle få något på tassarna. 
Jag tog det oerhört lugnt på nyår och det enda jag gör som är lite festligt är att laga mat. Gärna länge då det är så mysigt. Jag gjorde min favorit, råraka som alltid är gott. Sedan käkade jag moules frites som också blev väldigt god (ser dock ej aptitlig ut på bild). 
Jag gick upp med Bosse till Sebbe och Rebeckas lägenhet lite senare då jag även skulle vara kaninvakt åt Bodil. Så lite gos med dem medan fyrverkerierna pågick. Det gick bra trots allt vilket var skönt. Sedan gick jag hem och somnade strax efter. En skön nyårsafton vilket faller mig helt i smaken.
Dagarna efter nyår var det dags för att flyttstäda. Man glömmer liksom för varje gång hur jobbigt det faktiskt är och hur lång tid det tar? Och NEJ fläcken på golvet går ej bort, jag lovar. Fick lite hjälp från både Elin och Jenny vilket var skönt. Efter tre dagars städning så blev jag äntligen klar och tackade och bockade för mig. Jag har trivts väldigt bra i min studentlägenhet. Otippat bra ändå. Dock är det skönt att få bo i nybyggd lägenhet då den gamla var så jädra sliten (jag rekommenderade den nya hyresgästen att säga till fastighetsägarna att renovera ;) ) 
Hej från Sebbe och Rebeckas hiss. Den ultimata selfie-spegeln.
En kväll var jag och Elin ute och gick med Bosse. Dock har han blivit så pass gammal att han börjar bli oerhört trött när man går lite längre så Elin bar honom en liten stund så han fick pausa lite. Lilla plutten <3 
I ungefär två veckor efter nyår har jag och Sandra pluggat och pluggat och pluggat på vårt examensarbete och haft opponering innan vi till slut lämnade in vårt examensarbete förra söndagen. Jag hoppas såklart att vi blir godkända, men det är inte helt hundra tyvärr. Men vi har gjort det vi har kunnat och mer kan vi inte göra. Jag håller alla tummarna för oss. Jag trodde verkligen inte att skriva examensarbete var så jobbigt som det har varit? Men nu är jag en erfarenhet rikare.
 
Jag har fått låna Emmys systemkamera fram till henne och Hampus bröllop då jag och Becks ska filma lite under kvällen så vi ska få lite tid att lära oss hennes kamera haha. Så ovant att fota med systemkamera ändå? Man använder ju aldrig en sådan längre i och med användandet av mobiler nu för tiden. Förra fredagen var det ju min officiella "examensdag". Jag och Sandra valde att inte gå då det ändå inte skulle vara något speciellt. Tidigare har det ju varit lite festligare då man har firat vid kalmarsalen med familj och vänner, men pga you know what blev det istället i ett klassrum med begränsade platser. Dessutom skulle vi ändå inte skicka in vårt arbete förrän två dagar senare så jag var ändå inte på firarhumör. MEN på kvällen kom iallafall Elin, Jenny och Johanna då jag bjöd på lite sushi-buffé. 
 
Elin och Johanna åkte hemåt medan jag och Jenny tittade på Marvel. En väldigt fin kväll ändå, sedan ska jag fira lite vid ett senare tillfälle. 
Vi lämnade som sagt in vårt arbete i söndags och dagen efter började jag mitt nya jobb som förskollärare. Så man hann knappt ha en paus där emellan men det var nog lite skönt att få börja direkt för annars hade jag spenderat onödiga timmar på att vara supernervös. Här är ett foto när jag satt i bilen precis innan jag skulle gå in. Jag ville liksom föreviga detta ögonblick haha. 
Det har varit en väldigt intensiv vecka med mycket ny information, nya människor och nya rutiner så när jag har kommit hem efter jobbet har jag varit HELT SLUT. Men det känns väldigt bra med trevliga kollegor, barnen är mysiga och själva organiseringen verkar lovande. Sedan gillar jag inte att vara ny på något då man vill kunna allt från början, men jag försöker vara snäll mot mig själv och inse att alla har varit nya och att jag inte ska kunna allt från början. 
Igår när jag slutade var himlen såhär fin. Åkte hem och duschade och bytte om innan jag gick upp till Sebbe och Rebecka där även hennes syster Eleonor var där. De bjöd på sushi och vi tittade på På spåret och tog det väldigt lugnt. Jag gick hem tidigt och somnade direkt. 
 
Imorse åkte jag och Sebbe till packhuset där vi skulle möta vår faster Carina och Johnny då vi skulle käka frukost tillsammans. Det var ett tag sedan man träffade dem så det var mysigt att få prata i några timmar och äta gofrukost. Denna helg ska fortsätta spenderas i lugnets tecken där väldigt lite ska göras. Det ska liksom lunkas framåt nästan. 
 
Ha det fint!
0 kommentarer