Hej

Hej!

Jag skriver från mobilen, så det kan se lite udda ut. Det är söndag och jag tittar på White lotus då jag inte kollade färdigt på det. Är det bara jag som inte gillar mängden tv-serier som släpps? Alltså ja det är ju härligt med massa nya serier men det släpps ju oändligt många så man inte hinner se?! Vilka i-landsproblem. Men nu ska jag iallafall fokusera på White lotus åtminstone.

Vardagarna är ganska lika varandra. Jag går upp, åker och jobbar, kommer hem och ser någon tv-serie innan jag somnar. Som ett hamsterhjul. Men så får det vara ibland och det kan ju vara tryggt det också.

(null)
Förra helgen var jag ute i Bäckebo för att äta födelsedagsmiddag för Elin. Hon bjöd på god mat och en mysig kväll. Jag och Johanna sov över och på morgonen efter spelade vi spel. Detta var alltså enda fotot ifrån den kvällen/dagen. 

(null)

(null)
Jag var iväg och åt sushi med Sandra häromdagen vilket var mysigt. Vi pluggade ju ihop och det är kul att kunna diskutera vad som har varit och det som är. Mycket snack om våra jobb som förskollärare såklart. 

(null)

(null)
I veckan som var mötte jag upp Elin och Jenny för lite fika och vardagshäng. En sån grej som gör att hamsterhjulet inte känns som ett hamsterhjul. 

Denna helg har jag tagit det väldigt lugnt. Jag har städat, lyssnat på poddar och läst lite. Oerhört skönt ibland att inte göra mer än nödvändiga saker. 

Ha det fint!


0 kommentarer