kräftis

 
Hej!
 
Det är tisdag och jag har precis kommit hem från jobbet. Idag har vi haft fest ute på gården med alla avdelningar då vår avdelning skulle visa upp konstverket som vi var och hämtade för två veckor sedan inne i Kalmar. Vår verksamhet jobbar och ska jobba med detta som projekt detta år vilket är spännande och kul. Men nu är jag helt slut, men jag tänker att jag ska passa på att uppdatera bloggen lite.
 
För två helger sedan begav jag mig till Elin och sedan åkte vi mot Berga där vi skulle träffa Johanna och Bea för den nu traditionella kräftisen. Jag hade en scarfes dagen till ära, men på vissa bilder ser jag ut som en flygvärdinna.
Nej men... Är kräftor bland det bästa vi har? Jag tror det. Så himla gott även om det är rätt så morbit när man håller på och suga saften från deras magar och sliter isär deras kroppar för att få så mycket kött som möjligt. MEN MEN. 
 
Det bjöds även på laxtårta, räkor och en pizza blanco med kantareller. Allt var super!
Hej hej!
Och lite gruppbilder ska tas såklart. Vi satt och pratade, drack gott (körsbärslikören slank ju ner SÅ ATT SÄGA) innan vi somnade sent.
Här är Johannas och Niklas katt FRASSE och Bea härmar den sovande katten. Vi käkade frukost innan vi begav oss hem till Kalmar igen. Kort och intensivt men väldigt mysigt. 
Hej hej lite sliten tjej som ska bege sig till affären.
Det var ju val förra helgen och jag är så himla ledsen och frustrerad över hur valresultatet slutade. Att SD blev det näst största partiet är fasen skrämmande. På vår avdelning fick barnen också såklart rösta. Såklart inte på partier utan snarare vilka val vi skulle ha samt vart vi skulle cykla med våra lådcyklar. Demokrati ska ju börjas i tid. 
Sista bilden får bli på Bosse som var hos mig igår. Denna flufffiga älskvärda och knasiga hund som är världens snällaste. 
 
Snart fyller jag 30. Har än så länge ingen åldersångest vilket är skönt. Det var allt från mig. 
Ha det fint!
 
0 kommentarer