hej

Hej!
 
Hoppas ni mår bra? 
Jag har precis duschat och ska dricka lite kaffe. Idag skulle jag egentligen till skolan för att plugga grupparbete men det blev framflyttat till måndag istället. Så istället var jag inne i stan och handlade permanent åt mamma som kommer imorgon och ska bli permanentad av Rebecka. Jag är sämst så därför frågar hon aldrig mig längre. På kvällen ska vi gå på standup vilket ska bli SÅÅ himla kul. Det är två av mina favoritkomiker, nämligen Jonatan Unge och Nisse Hallberg. Älskar dom.
 
 
I helgen som var mötte jag upp Elin och vi gick bort till Erikshjälpen för att se om det fanns något fint att handla. Samma tanke tänkte även alla andra Kalmarbor med tanke på hur mycket folk det var. Jag hittade faktiskt ett par byxor, mycket otippat, men annars fanns det inget speciellt. Vi satte oss ner för att fika istället. 
Häromdagen började jag få huvudvärk som eskalerade i ett migränanfall vilket var väldigt längesedan jag hade. Jag brukar ofta få huvudvärk men ofta försvinner det med en ipren men denna gång försvann det inte och jag kände mig illamående, ville bara ligga ner i mörker och knappt några ljud och ingen rörelse. Herregud vad fruktansvärt det är. Efter några timmar gick det över tack och lov. 
Igår var jag i skolan med min grupp. I denna kurs är det väääldigt mycket skrivuppgifter och inlämningar. Men jag gillar att sitta och skriva grupparbeten. Här satt jag och vaktade allas grejer när de andra skulle handla lunch nere i restaurangen. 
Efter några timmar i skolan åkte jag hem till Sebbe och Rebecka för att gå ut med Bosse. Sedan var jag kvar en liten stund för att gosa och för att jag trivs så himla bra hos dem. Det känns som mitt andra hem haha. När jag satt och tittade på min mobil hade jag fått ett mejl från min lärare som skrev att resultaten på matte-tentorna var ute på ladok. Gick snabbt in och kollade, det stod inget. Jag skrev till några klasskompisar och de var lika förvirrade. Jag gick in på ladok igen och där stod det: GODKÄND! Alltså jag blev så himla himla glad. Jag måste ha legat precis mellan gränsen då jag inte var så nöjd med tentan, men jag bryr mig verkligen inte om sådant. Huvudsaken är att jag blev godkänd och är nu klar med denna mattekurs. Jag började lipa av lycka och gjorde Bosse jättenervig så han ville hoppa upp och trösta i min famn haha. Hejdå matten, jag ska aldrig plugga dig mer i mitt liv!!!
Printscreenar ju otroligt mycket, men var bara tvungen att visa skådisen Bel Powleys?? Alltså HUR fin sminkning tillsammans med den blåa klänningen, herregud så fint. 
 
Igår mötte jag upp Jenny vid friskis och svettis. Vi ska ju sätta igång med träningen igen. Jag hade ju en liten paus på...hm, 8 månader? Jag tyckte ju faktiskt det var skönt att träna, annars skulle jag verkligen inte göra det. Jag förstår inte varför man ska ägna sitt korta liv till att göra något som är fruktansvärt jobbigt och tråkigt BARA för ATT. Jag tränade ju på Actic innan men tyckte inte det fanns så roliga grupp-pass och det blev mindre roligt när vattengympan försvann. Det kändes iallafall bra på friskis och svettis. Det var otroligt stort med massa olika lokaler. Så jag och Jenny gick på löpbandet och tjattrade vilket var en väldigt bra start. När jag kom hem tittade jag på cougar town. Är det någon som minns den? Jag älskade den serien. 
 
Det var allt från mig. Ha det fint!
0 kommentarer