23 maj

Hej!
 
Idag är det söndag och jag är inte så pigg. Hela huvudet känns som att det är fyllt med snor.
 
 
Förra helgen var jag och Elin ute vid Smedby för att slänga grejer på tippen samt gå en promenad i regnet. Värt att ta bilder på ändå?
På kvällen drack jag en porter, för tydligen tycker jag att porter är väldigt gott sedan jag, Bea och Kristin hade ölprovning förra året där vi drack en jättegod sådan. Denna från ängöl var också god. Medan jag lagade med quizade jag mig själv på filmfrågor vilket var kul. 
Maten som lagades var en citronpasta. Om jag får välja en favoritpasta (its like picking one of your children...) så blir det denna. Den är både gräddig och syrig på samma gång och massa parmesan och svartpeppar på. OTEROLIG.
I veckan som har gått har jag varit på praktik och det känns fortfarande väldigt bra. Jag hann även umgås med Elin och Jenny vilket var mysigt då vi inte har hängt på ca 2 veckor så det var välbehövligt. Igår hämtade jag Bosse som skulle hänga hos mig i helgen. Elin och jag gick på en promenad och jag tvingade på en bild på dem. Ser ni så nöjda dom är, bästisarna <3 På kvällen gick jag en promenad vid slottet med Jenny. Det satt folk på söderport och på filtar vid slottsparken vilket gjorde oss avundsjuka. Men det ska vi absolut göra så snart vädret är fint. 
Annars har jag hängt med denna hårboll som igår fyllde 10 år. Gullisen!!
 
Idag var jag och tog ett covid-test så hoppas jag få ett svar snart. Är ju nästan säker på att det inte är corona utan bara en förkylning, men jag vill inte komma tillbaka till min praktikplats utan att vara helt säker. 
 
Detta blev ett väldigt kort blogginlägg, men det får duga. Ha det fint!
 
0 kommentarer