Lite från youtube och sådär

Hej!
 
Då jag fortfarande är sjuk men har SÅ HIMLA TRÅKIGT tänkte jag lägga upp lite youtubeklipp som jag tycker om. Lyssnade på Surret med Hanapee och Linnea och de nämnde att det värsta de visste var "snubbar som ska visa youtubeklipp för en, speciellt på fester" och känner att jag är farligt nära den där gränsen jag också. Men jag tycker ju om att visa klipp som jag själv gillar. Kan inte hjälpa det. Så enjoy!
 
 
Ingen kan ju ha missat att det kommit en ny säsong av Sex and the city, eller snarare "and just like that" som den också heter (vet inte varför..konstigt val enligt mig). Den har ju fått en hel del kritik och enligt min åsikt är den befogad. De flesta är ju uppväxta med denna serie, inklusive jag själv som nötade avsnitt efter avsnitt som tonåring. Därför har det väl inte varit det roligaste att bl.a. se en av sina favoritkaraktärer förvandlas helt till att bli någon ny person. Jag snackar såklart om Miranda. Herregud vad jag inte gillade den 360 graders svängen de gjorde på henne. MEN låt oss ej grotta ner oss i serien. Det jag skulle visa var detta klipp ifrån första avsnittet när Big dör, för det är nog det bästa på hela serien. Jag gillade ju såklart inte att han dog, utan snarare denna scen när Carrie och Big möter varandras blickar i några sekunder och inser att det är sista gången de ser på varandra. Mitt hjärta <3 
 
 En av mina favoritlåtar heter Say it to me now som är med i indie-musikalen Once. Den kändaste låten ifrån den filmen heter ju Falling Slowly (som för övrigt också är toppen och vann en Oscar för bästa låt). Herregud drömmen hade ju varit att få se Glen Hansard sjunga denna live. 
 
 Som ett stort shameless-fan gräts det en hel del när Mickey äntligen berättade att han var homosexuell för alla och som man redan visste så var det ingen big deal. Ja förutom för hans homofobiska pappa he he och det blir bråk. Så himla satisfying när polisen släpper Mickey "för han orkar inte med pappersarbetet och att han hellre vill hem till sin man". Gay support gay <3
Jag har tjatat om att folk ska se denna serie flertals gånger. Sista säsongen släpptes ju för några månader sedan tyvärr, men HBO har släppt de första säsongerna om man vill se den.
 
 Jag älskade både hauting of hill house och hauting of bly manor och blev imponerad över hur de kunde vara både obehagliga men också väldigt spännande och intressanta. Älskar denna scen när Danies flickvän hittar henne i sjön. Så smärtsamt när hon inser att hon inte kan rädda henne. 
 
 Om ni har sett serien Band of Brothers så har ni säkerligen sett denna slutscen där de visar intervjuer från de riktiga personerna som karaktärerna i serien är baserade på. Starka ord om brödraskap.
 
 
 Jag kollar på klipp på hundar varje dag. Jag skojar inte. Det mesta på min tiktok-feed är hundar och det är inget jag skäms över. Hundar är bäst, så är det bara. Här är en lite kompott. Det roligaste jag vet är när hundar har gjort något fel och skäms för det och blir påkomna, alltså mitt hjärta <3
 
 17 sekunders-klipp men skrattade rakt ut när jag såg den. 
 
 Jag är uppvuxen med två föräldrar som älskade monty python och därav fick man liksom finna sig i att det var det som många gånger visades på tv. Därför kom jag också att älska monty python och framförallt Fawlty towers, eller Pang i bygget som det heter på svenska. Detta var favoritavsnittet och jag och Becks kunde spola tillbaka till scenen när Basil är ett creep och står på en stege och tittar in i fönstret där ett par bor i ett av rummen, som dessutom jobbar som psykologer. Vi skrattade åt det så mycket och jag skrattar fortfarande åt den scenen. Jag kan stänga på ett avsnitt av Pang i bygget om det är någon gång jag är ledsen eller inte mår toppen då det är så mycket barndom och minnen åt den serien. Nostalgi i sitt esse.
 
 
 Alltså jag är nästan säker på att jag har lagt in denna tidigare MEN om det finns en chans att jag inte har det så lägger jag upp den igen. Jag blir alltid glad när Tom och Petter lägger upp ett nytt Över bordet, men jag återkommer alltid till detta avsnitt när Marcus Berggren är med. Jag har tappat räkningen för hur många gånger jag har sett denna haha. De är en sådan rolig trio och kompletterar varandra så bra och det hade varit fantastiskt om de gjorde något mer ihop. Jag ser för övrigt fram emot årets Bäst i test när Markus ska vara med (även Sofia Dalén). 
 
Det var allt. Ha det fint!
 
0 kommentarer