mars månad

Hej!
 
Det var en månad sedan jag skrev ett inlägg, men nu när jag pluggar faller det inte lika naturligt att plocka upp datorn längre. Så detta får ske lite pö om pö. Som vanligt helt enkelt. 
 
Sedan sist har en bästis fyllt 30 år. Herrejisses vi är 30 år nu, när hände det liksom? Men thirty flirty and thriving, aight?
 
Då hon ska ha ett större firande i sommar när hon och Oskar har flyttat till deras hus blev det ett litet mindre firande i form av en egengjord räkbåt. Som ni ser gav jag och Jenny järnet med temat då vi klädde ut oss. Vi hade även satt igång ett videoklipp på tv:n med vågor för att få "den rätta känslan". 
 
En helg snöade det och jag var hundvakt åt en trött hund.
 
Annars spenderar jag mina dagar på mitt jobb som jag trivs väldigt bra på. Jag börjar komma in i rutiner osv vilket är skönt. Men det här med att gå upp tidigt är fortfarande inte min favoritsak, som en kan se i min spegelbild. Men det är värt det när man kommer till jobbet och träffar barnen som säger roliga, smarta och kluriga saker samt målar väldigt...explicita bilder...
Och så en lördag skulle jag och Jenny bjuda Elin på brunch på Villa Solbacken. Favvojeansen på och en tröja som inte bara är svart, vilket annars är vanligt förekommande i min garderob.
 
Brunchen var supergod och sällskapet ännu bättre. 
Mat har ätits och som vanligt kan jag aldrig få den att se aptitlig ut haha. Men jag lovar, det var gott. På bild visas både en chorizopasta och en maträtt med gnocci, sparris och burrata. 
 
Förra torsdagen kom Anna med barn till Kalmar och skulle spendera hela helgen med mig vilket jag var mycket peppad på. Som synes på bild ovan. 
 
 
På lördagen kom även mamma och vi begav oss ut på landet då jag hade blivit rekommenderad av kollega att besöka ett ställe som hette Kaneberg. Lite som Gudors grottor som man brukade leka i när man växte upp i Målilla. Lite skillnad att hålla på och klättra och hoppa nu som 29-åring och en ANING tyngre. Men det var väldigt mysigt ställe och uppskattades av alla. Lite picknick i skogen är också alltid ett vinnande koncet. Vi hann även åka förbi mitt jobb en sväng där jag fick visa runt dem vilket var kul. 
 
På kvällen var det mellomys och tacos där även Sebbe och Rebecka kom ner och var med. 
På söndagen åkte vi och badade i några timmar. Kalmar är ju inte kända för deras äventyrsbad, men lite vågor bjöds det åtminstone på. När vi var klara åkte stockholmarna hemåt och jag åkte hem och däckade i soffan av intensiva, men roliga dagar. 
Och i veckan fick jag äntligen hänga med Jenny och Elin igen. Haha nu låter det som att vi inte har träffats på flera månader när det bara var en vecka. Men vi fortsatte titta på den skräckserien vi kollar på för tillfället och senare ett avsnitt av Älska Älska inte som har blivit en favorit hos mig. Skräptv i sitt esse och det behövs när PH har pausats. 
 
För tillfället tittar jag på nya West side story och ska alldeles snart gå bort med Bosse som har varit hos mig denna helg innan jag ska bege mig till Jensan. Nya säsongen av outlander har ju satts igång och som traditionen lyder så ska den ses tillsammans med Jenny. 
 
Ha det fint!
0 kommentarer