Stockholm och utomhusgrill

Hej!
 
Det är tisdag och jag har precis tittat på en föreläsning som var mindre kul.
I helgen var jag i Stockholm så lägger inte lite bilder ifrån det. För sånt är alltid kul, väl?
Eller okej först lägger jag in dessa bilder. Jag har införskaffat mig keps för i teorin tycker jag att keps är fint och jag har själv haft perioder när jag burit en sådan. Insåg till min stora fasa att jag var lik
Mike Myers karaktär i Waynes world. Så nu har jag hängt in kepsen långt in i garderoben och den kommer aldrig få se dagens ljus igen..
I lördagsmorse tog jag tåget mot Stockholm. Jag mötte upp Becks och Simon vid centralen, därefter kom även Anna och barnen. Vi gick till historiska museet. Det var några år sedan jag var där, men man uppskattar ju alltid att gå på museum. Men först käkade vi lunch då alla var hungriga. Jag tog "vikingatallriken" med lax. Den var god. 
Vi gick omkring och tittade. Det som var nytt sedan jag var där sist var utställningen om vikingatiden. Den var sådär om jag ska erkänna, helt okej. Men kanske får ge den en till chans när jag har möjlighet att gå och titta sakta. Nu hängde jag bl.a. med en femåring som tyckte hon hade sett klart allt efter fem minuter. 
 
När klockan var mycket åkte vi hem där vi spelade lite bamsespel och förtärde lite snacks och bubbel då vi hade ett litet firande för mig och Becks. 
Senare på kvällen beställde vi hem takeway-indiskt. Palak panir som alltid är ett vinnande koncept. Här tittar familjen på ett videoklipp från min mobil på en liten Nora som sa något roligt om hennes farfar när hon var typ 3 år. Lilla familjen <3 
Vi tittade på Svanprinsessan innan de gick och la sig. 
Det var en av min favoritfilmer som barn och jag lyssnar absolut på denna låt fortfarande. Skäms ej. 
Senare tittade vi på en standup-komiker på netflix innan det var natt och vi gick och la oss.
På morgonen vaknade jag av att två barn stod ovanför mig och sa att jag skulle vakna, så det gjorde jag. Vi tittade på Harry Potter och åt sedan frukost. Nora skulle på hästis (Stockholmare som alltid lägger till -is i slutet av varje ord......suck) medan jag, Becks, Simon, Anna och Lovisa gick ut i det sköna höstvädret för att spela lite fotboll. Senare kom N tillbaka och vi sköt med deras pilbåge som bilderna ovan visar. Jag blev instruerad av en 8-åring som suckade högt åt hur dålig jag var.
Vi käkade lite lunch innan Lovisa och Robban skulle på fotbollsmatch. Vi andra gick bort mot den nya höga byggnaden för att åka upp och dricka en kaffe och titta på utsikten.
 
Haha Nora ser livrädd ut, vilket hon var. Även jag. Men man vande sig med höjden när vi hade suttit där en stund. Sedan var vi tvungna att gå vääldigt snabbt till tuben då Becks och Simon skulle hinna med sitt tåg. När vi nästintill hade sprungit till tåget så insåg vi att den var försenad. Till slut kom den och Norrlänningarna åkte hem igen. 
Jag och dessa gick och fikade lite då mitt tåg skulle gå lite senare. Tidsoptimister som både jag och Anna är så var jag nära på att missa mitt eget tåg ;) Men jag hann tack och lov och kramade hejdå. 
Även om jag bara var där i två dagar så hanns det ändå med en hel del. Jag är så glad för min familj och jag önskar att vi träffades oftare. Framförallt för att jag får panik över hur stora Nora och Lovisa börjar bli. Jag hinner inte med <3
 
Igår blev jag upphämtad av Jenny och sedan hämtade vi upp Elin. Jag hade kommit med förslaget att åka och grilla lite körv. Vi åkte till Värsnäs som är så himla vackert, oavsett årstid. Det var inte alls längesedan vi var här och badade i somras. 
Det var perfekt höstväder, ni vet sådär krispig luft och vackert ljus. Mat och dryck smakar godast utomhus, så är det. 
 
Det var allt från mig. Ha det fint!
0 kommentarer