Sebbe och Rebeckas bröllop

Hej!
 
Nu tänkte jag skriva lite om min storebrors bröllop som var för några veckor sedan. Han och Rebecka skulle ju äntligen gifta sig sedan de berättade det för oss för 1 år sedan. Eftersom jag, Becks och Eleonor (Rebeckas syster) har varit toastmadames har vi ju hängt med ända från början med planering osv. Så det känns som en evighet sedan vi hade första "mötet". 
 
Jag tog knappt någon bild under kvällen då vi hade fullt upp, men några blev det iallfall så lägger ut dom ändå även om det kanske inte är dom bästa. 
Redan på torsdagen åkte vi till lokalen och började fixa iordning och det tog hela dagen och kvällen innan vi blev klara. Vi åkte även på fredagen men då var det inte lika mycket fix då vi hade varit effektiva dagen innan tack och lov. Men såhär fint blev det (mycket finare i verkligheten till och med). 
Jag anlände runt 13-tiden till bröllopet och vi fick jättefina halsband i present av brudparet, blev väldigt rörd. Vi fick även stå och titta på när Sebbe fick se Rebecka i sin klänning och då började man ju böla DI-REKT. En av många gånger man gjorde det kan vi ju säga. 
Sedan gick jag och Becks och började fixa iordning oss. Vi gjorde det i logen bakom scenen så det kändes som att vi skulle skådespela och fixade iordning smink och kostym, vilket kanske det lite är när man är toastmadame. Men en peppad tjej men väldigt nervös. 
Gästerna började anlända och vigseln hölls utomhus vilket var jättefint. Det togs inga bilder då fotografen ville att alla skulle vara i själva ögonblicket utan massa mobiler som skulle hållas upp, vilket jag kan förstå men jag vill ju gärna se fotona NU. Men vigseln var som sagt jättefin och fin sång till det. Prästen var också oerhört bra och det blev inte alls stelt som det lätt kan bli när det är kyrkliga saker som sker. Efter vigseln fotades det och minglades med goda snacks som bruden hade fixat. Här är jag Becks och Sebbe, oerhört tjusiga var vi ju. Jag kände mig väldigt fin i min färgglada klänning. 
Här är nästan hela familjen, men Mia som är pappas fru samt barn och barnbarn hade hunnit åka hem (det var en barnfri kväll så Mia och barnbarn åkte hem efter vigseln). Så vi var nästan hela bunten. Syskon och föräldrar med respektive. 
Och hallå hur fina var inte Sebbe och framförallt Rebecka? Så oerhört vacker. 
Kusinerna var ju också med på vigseln och en liten stund på minglet vilket var så fint att de fick vara med en stund innan de åkte hem, men mostern blev kvar. 
 
Oj så BRA bilder det togs under kvällen från mig. Men iallfall när minglet var klart så gick vi in där festen skulle hållas och vi presenterade oss och höll ställningarna så att säga. Vi har ju haft många möten på teams där vi planerat upp hur vi tror att brudparet ville ha sin kväll. Så det blev lekar, tal och många skratt (och lite tårar också såklart) samt väldigt god mat och dryck.
 
Vi fick höra av gäster att vi hade gjort ett kanonjobb och som frågade om vi inte ens var lite nervösa då vi inte alls kändes som det och att vi måste ha gjort detta flera gånger....Lite skryt måste man ju skriva ;) 
När klockan slog sent var det dags för brudparets första dans innan dansgolvet öppnades upp och djn började spela peppande musik. Ni vet när man lyssnar på en låt och dansar för den är såå bra men sen bara "nej jag måste gå och vila lite" och precis när man ska gå så spelas nästa grymma låt och man liksom måste fortsätta dansa. Så var det hela kvällen/natten. Så var det både på Mojf och Jontes bröllop och Sebbes och Rebeckas. Vanligtvis är jag inte en sån som dansar sådär jättemycket, men det är tydligen på bröllop det sker. 
Oerhört vackra bilder men det bjuder jag på. Kvällen blev till natt och när vi hade käkat lite vickningskorv och klockan slog halv 3 kom Jenny och David och skjutade hem mig och Anna.
 
På morgonen efter var det bara att bege sig ut till Hagby igen för att börja städa och det var FRUKTANSVÄRT. Det var pissväder, man mådde piss av uppenbara anledningar och det var såå mycket att städa. Jag tror till och med jag grät en skvätt för att jag tyckte synd om mig själv haha. Efter att vi som var första städgänget hade städat klart åkte jag och mötte upp Jenny Elin och Oskar för att titta på Barbie-filmen. Mådde som sagt inte toppen, men tyckte filmen var så pass bra att jag höll mig vaken. Det hade varit värrre om det hade varit en dålig biofilm.
 
Låt oss avsluta detta blogginlägg med att säga grattis till Sebbe och Rebecka som nu är gifta. Så himla konstigt men också så hima roligt och fint. Rebecka har ju varit en del av vår familj sedan 2014 och med henne kom ju också Bosse vilket också har varit det bästa som hänt. Älskar er <3
 
Ha det fint!
0 kommentarer